جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
مجله ویستا

مضرات مصرف گوشت گاو و گوساله


مضرات مصرف گوشت گاو و گوساله

گوشت گو ساله و گاو دارای طبیعت سرد و تر است که برای افراد بسیار مضر است، به دلیل اینکه خلط بلغم را در خون افزایش می دهد و برای سردمزاجان و همچنین گرم مزاجان مضر است.
بهترین گوشت …

گوشت گو ساله و گاو دارای طبیعت سرد و تر است که برای افراد بسیار مضر است، به دلیل اینکه خلط بلغم را در خون افزایش می دهد و برای سردمزاجان و همچنین گرم مزاجان مضر است.

بهترین گوشت قرمز، گوشت گوسفند و بدترین نوع آن گوشت گوساله است.

گوشت گوساله و گاو دارای طبیعت سرد و تر است که برای افراد بسیار مضر است. به دلیل اینکه خلط بلغم را در خون افزایش می دهد، همچنین گوشت هایی مانند گوشت شترمرغ، بوقلمون و گوسفند برای سردمزاجان بسیار مفید است به دلیل اینکه این گوشت ها دارای طبیعتی گرم و تر هستند و گوشت شترمرغ گوشتی است که برای همه طبع ها مفید است.

گوشت های سفید مانند مرغ و ماهی برای سردمزاجان مضر است به دلیل اینکه این گوشت ها دارای طبیعتی سرد و تر است. البته می توان این نوع گوشت ها را مصلح استفاده کرد. مصلح ماده ای است که طبع غذا را متعادل می کند؛ می توان در تهیه مرغ از ادویه هایی مانند دارچین و فلفل استفاده کرد تا طبع غذا را از سردی خارج کند.

در طب جدید حدود ۷۰ گرم گوشت چه گوشت قرمز و چه گوشت سفید می توان در روز استفاده کرد که این مقدار معادل یک یا ۲ سیخ گوشت است. باید توجه داشت که مصرف بیش از حد گوشت به بدن ضرر می رساند. به دلیل اینکه سمومی را وارد بدن می کند که اگر در بدن تجمع پیدا کنند در درازمدت فرد را دچار بیماری هایی می کنند.

در بین گوشت ها، گوشت ماهی در رسانه ها بسیار تبلیغ می شود ولی باید گفت که در طب سنتی گوشت ماهی دارای طبیعتی بسیار سرد است و برای سردمزاجان بسیار مضر است که ناراحتی های رماتیسمی، دردهای استخوانی و ناراحتی های اعصاب را افزایش می دهد.