جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
بهترین ادویه ماهی زردچوبه است
![بهترین ادویه ماهی زردچوبه است](/web/imgs/16/11/24o1f1.jpeg)
ماهی از موادغذایی ارزشمندی است که به والدین توصیه میشود فرزندانشان را از همان سنین کم (البته بعد از ۲ سالگی) به خوردنش عادت دهند...
البته در بسیاری از موارد با مقاومت کودک مواجه خواهند شد اما یکی از راهحلها، تهیه سوخاری فیلههای بدون استخوان ماهی است زیرا یکی از دلایلی که بچهها از خوردن ماهی طفره میروند ترس از تیغهایی است که احتمال دارد در گلوی آنها گیر کند. برای تهیه این سوخاری رعایت نکتههای ظریفی لازم است:
۱ یادتان باشد که هر ماهیای را برای سوخاری کردن به کار نبرید. ماهیها تنوع بسیاری دارند برخی برای تنوری کردن، برخی برای کبابی کردن، برخی حتی برای تهیه خورش و بعضی دیگر برای سوخاری کردن مناسب هستند، بنابراین فیله ماهیهایی مانند حلوای سیاه، ماهی شیر و هامور را که برای این منظور بسیار مناسب هستند، انتخاب کنید.
۲ برای از بین بردن بوی زهم ماهی، استفاده از دو چاشنی را به شما توصیه میکنم که البته جزو ارکان تهیه غذاهای دریایی هم محسوب میشوند؛ سرکه و آبلیموی تازه.
۳ ادویه مناسب تهیه ماهی زردچوبه است، بنابراین هرگز فراموش نکنید که این ادویه مغذی را در تهیه ماهی سوخاری به کار ببرید.
۴ اصولا ماهی سرخشده احساس چربتری را در دهان ایجاد میکند و باعث دلزدگی بچهها میشود. برای جلوگیری از ایجاد این احساس حتما فیلههای سرخشده را روی دستمال کاغذی نسبتا ضخیمی قرار دهید تا روغنهای اضافی آن گرفته شوند و سطح خشک و تردی بهدست آید.
۵ حتما میپرسید چرا توصیه میشود فیلههای ماهی با شیر آغشته شوند؟ شیر هم باعث مخلوطشدن راحتتر مواد تشکیل دهنده مایهای میشود که پوشاننده فیلههای ماهی هستند و هم از ترش کردن معده بعد از خوردن این فیلهها جلوگیری خواهد کرد.
۶ در انتخاب آرد سوخاری سختگیر باشید و هرگز از آردهای سوخاری خارجی استفاده نکنید زیرا یا تاریخ مصرفشان گذشته یا اینکه از ابتدا برای تولیدشان از آردهای کهنه استفاده شده است. به جای مصرف این آردها، خمیر داخل نانهای حجیم بیات شده را بیرون بیاورید و خشک و پودر کنید. این آرد را بعد از الککردن با ادویه طعمدار کنید و برای سوخاری کردن ماهی این پودر سوخاری خانگی را به کار ببرید.
۷ کنار ماهی حتما سیبزمینی سرخشده یا نخودفرنگی قرار دهید زیرا بر اثر جویدن این دو ماده غذایی در دهان، خمیری به وجود میآید که به تیغهای کوچکی که احتمالا با خوردن فیله ماهی به دهان وارد میشوند، میچسبند و مانع از این میشوند که تیغها راه گلو را خراش دهد یا باعث بروز درد و ناراحتی هنگام خوردن و بلعیدن این غذا شوند.
۸ هرگز در کنار ماهی گوجهفرنگی خام و حلقه شده قرار ندهید زیرا تجربه نشان داده است این سبزی بر طعم ماهی غالب است و مانع درک طعم واقعی آن میشود. به همین دلیل هر سبزیای هرچند مغذی باشد، در کنار ماهی قرار ندهید زیرا ممکن است طعمی خوشایند را با این منبع پروتئینی ایجاد نکند.
سامان گلریز
مدرس آ شپزی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم پزشکیان محمدجواد ظریف انتخابات ریاست جمهوری دولت رئیس جمهور ظریف انتخابات ترور ترامپ رهبر انقلاب
هواشناسی تهران زلزله فرودگاه وزارت بهداشت بیمارستان پلیس سازمان هواشناسی اربعین قتل شهرداری تهران گرما
مایکروسافت واردات خودرو خودرو قیمت خودرو برق اینترنت قیمت طلا حقوق بازنشستگان دولت سیزدهم قیمت دلار بازنشستگان بازار خودرو
کربلا سینما اوشین سینمای ایران تلویزیون امام حسین فیلم بازیگر فرهاد مشیری سینمای جهان
دانشگاه تهران پرنده فضا
یمن رژیم صهیونیستی اسرائیل تل آویو دونالد ترامپ فلسطین آمریکا غزه جو بایدن ترامپ روسیه جنگ غزه
پرسپولیس فوتبال استقلال نقل و انتقالات لیگ برتر تراکتور لیگ برتر لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات سپاهان مهدی طارمی علیرضا بیرانوند
ویندوز ناسا اختلال جهانی خودروهای وارداتی کامپیوتر سامسونگ عیسی زارع پور مغز بریتانیا سرعت اینترنت موبایل فناوری
رژیم غذایی گرمازدگی چاقی کاهش وزن بارداری صبحانه گیاهان دارویی