دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا
جوانه عدس
دانه عدس سرشار از پروتئین است و انواع مختلفی دارد که هر کدام خواص خود را دارند.
عدس درشت به رنگ سبز کمرنگ و پهنتر است و از نظر ظاهر جذابیت کمتری نسبت به عدس قرمز دارد. جوانه این عدس به صورت مستقیم و به سمت بالا است.
عدس قرمز سرشار از آهن و کلسیم است. جهت تهیه جوانه نباید دانه عدس شکسته باشد. این نوع عدس هنگام جوانه زدن دو ریشه رو به پائین و دو برگ کوچک میزند.
عدس سبز:
عدس سبز پررنگ و کوچکتر از عدس معمول است و حاوی ویتامینهای ب۲۱, ب۶, ب۳, ب۱, آ ، ای و ث، آهن، منیزیم، منگنز، سدیم، فسفر و زینک است.
عدس معمولاً به دلیل داشتن پروتئین زیاد، فیبر و نمکهای معدنی مانند آهن و کلسیم مورد استفاده قرار میگیرد.
جوانه عدس معمولاً همراه جوانه یونجه به صورت خام مصرف میشود و گاهی جوانه عدس به صورت بخارپز مورد مصرف قرار میگیرد.
حرارت ۲۰درجه سانتیگراد حرارت مناسبی برای رشد جوانه عدس است. جوانه عدس به نور نیاز ندارد. بنابراین مقدار زیادی از عدس را میتوان در ظرفی رشد داد. تنها باید توجه داشت که آب اضافی از آبدهی در ظرف نماند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست