سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
مجله ویستا
جوانه عدس
دانه عدس سرشار از پروتئین است و انواع مختلفی دارد که هر کدام خواص خود را دارند.
عدس درشت به رنگ سبز کمرنگ و پهنتر است و از نظر ظاهر جذابیت کمتری نسبت به عدس قرمز دارد. جوانه این عدس به صورت مستقیم و به سمت بالا است.
عدس قرمز سرشار از آهن و کلسیم است. جهت تهیه جوانه نباید دانه عدس شکسته باشد. این نوع عدس هنگام جوانه زدن دو ریشه رو به پائین و دو برگ کوچک میزند.
عدس سبز:
عدس سبز پررنگ و کوچکتر از عدس معمول است و حاوی ویتامینهای ب۲۱, ب۶, ب۳, ب۱, آ ، ای و ث، آهن، منیزیم، منگنز، سدیم، فسفر و زینک است.
عدس معمولاً به دلیل داشتن پروتئین زیاد، فیبر و نمکهای معدنی مانند آهن و کلسیم مورد استفاده قرار میگیرد.
جوانه عدس معمولاً همراه جوانه یونجه به صورت خام مصرف میشود و گاهی جوانه عدس به صورت بخارپز مورد مصرف قرار میگیرد.
حرارت ۲۰درجه سانتیگراد حرارت مناسبی برای رشد جوانه عدس است. جوانه عدس به نور نیاز ندارد. بنابراین مقدار زیادی از عدس را میتوان در ظرفی رشد داد. تنها باید توجه داشت که آب اضافی از آبدهی در ظرف نماند.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان دولت چهاردهم ایران پزشکیان ترور دولت انتخابات رئیس جمهور دولت سیزدهم سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری مجلس شورای اسلامی
تیراندازی شیراز شهرداری تهران تهران پشه آئدس بازنشستگان تب دنگی هواشناسی شورای شهر تهران وزارت بهداشت قتل پلیس راهور
حقوق بازنشستگان اربعین قیمت مسکن قیمت خودرو ایران خودرو ترافیک خودرو قیمت دلار قیمت طلا دلار برق قیمت
نذری تلویزیون مختارنامه دفاع مقدس سینمای ایران مداحی سینما سریال تئاتر
مغز فناوری دانشگاه تهران دانش بنیان
دونالد ترامپ رژیم صهیونیستی آمریکا ترامپ غزه ترور ترامپ فلسطین جنگ غزه روسیه اسرائیل جو بایدن ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال لیونل مسی یورو 2024 رامین رضاییان تیم ملی اسپانیا تیم ملی انگلیس باشگاه پرسپولیس مهدی طارمی نقل و انتقالات لیگ برتر
همستر کامبت هوش مصنوعی دیابت ایلان ماسک ناسا موبایل اینترنت اپل کد مورس
رژیم غذایی حافظه طول عمر گرمازدگی تغذیه سالم استرس