چهارشنبه, ۲۷ تیر, ۱۴۰۳ / 17 July, 2024
عسلهای تقلبی را تشخیص دهید
![عسلهای تقلبی را تشخیص دهید](/web/imgs/16/22/2m3mv1.jpeg)
عسل طبیعی سرشار از موادغذایی و حیاتبخش بوده و میتواند تمام نیازهای غذایی را برطرف کند و کیفیت عسل طبیعی چندین برابر بیشتر از عسل مصنوعی است که زنبور با آب و شکر تغذیه میشود. هرگونه تغییری در عسل مانند افزودن یکسری مواد به آن، تقلب محسوب میشود. به طور کلی عسل تقلبی به دو روش تهیه و در سطح جامعه توزیع میشود.
الف) بخشی از عسل، تقلبی است
- با کمک زنبور
- بدون کمک زنبور
ب) عسل صددرصد تقلبی است
در این روش عسل ۱۰۰درصد مصنوعی بوده و از شیره میوههایی مانند خرما، توت و غیره یا از مواد گلوکزی (شربت قند)، مواد نشاستهای و... ساخته میشود که این عسلها به هیچوجه عطر و طعم عسل واقعی را ندارند. عسلهای مصنوعی تهیهشده از شیره میوهها، دارای مواد و ترکیباتی مشابه عسل طبیعی هستند که از تغلیظ آبمیوهها به طریق مصنوعی و صنعتی به دست آمدهاند. این نوع عسل، بدون دخالت زنبور، از قند، نیشکر و میوههای شیرین مانند خربزه، هندوانه، کدوتنبل و خرما تولید میشود. این روش در ایران متداول نبوده، ولی در بعضی از کشورها مرسوم است.
استانداردهای عسل
استانداردهای عسل از کشوری به کشور دیگر متفاوت است که آنها را میتوان در استخراج، عسل شکرکزده، عسلشان، شان با قاب کمعمق، بریدهشده یا کلشان عسل در نظر گرفت. سایر مواردی که در تهیه و تولید عسل اهمیت دارند، میزان قند، میزان رطوبت، طعم، رنگ و عطر آن است.
راههای تشخیص عسل طبیعی
۱- خرید از فروشگاههای معتبر
آسانترین روش تشخیص عسل طبیعی، خرید از فروشگاهها و اشخاص معتبر است که شما از سابقه فعالیت آنها در زنبورداری یا تهیه و فروش عسل مطلع هستید.
۲- میزان رطوبت
برخی افراد، میزان رطوبت عسل را به وسیله برگرداندن شیشه عسل و سرعت بالا و پایین رفتن حباب داخل شیشه و برخی به وسیله میزان کش آمدن عسل اندازهگیری میکنند، ولی باید توجه داشت که این روشها دقیق و مطمئن نیستند.
۳- مزه کردن
عسل طبیعی، علاوه بر شیرینی خاص، دارای مزه و طعم ویژهای است که فقط در عسل وجود دارد و عسلهای مصنوعی فاقد این نوع مزه است. بنابراین افراد میتوانند با مصرف زیاد و توجه دقیق به درجه خلوص عسل، حتی نوع عسل را از نظر گیاه مورد مصرف زنبور تعیین کنند، زیرا هر گیاه مزه خاصی به عسل میدهد. باید توجه داشت که عسل مصنوعی بیشتر مزه شیرینی شکر میدهد تا مزه خالص عسل.
۴- عطر و بو
اگر درپوش عسل مدتی بسته باشد، هنگام باز کردن درپوش حتما بو و رایحه قوی و مطبوع عسل طبیعی را میتوانید استشمام کنید.
۵- سرعت حل شدن در آب
اگر عسل را داخل لیوان حاوی آب بریزید، چنانچه به صورت عمودی وارد لیوان پر از آب شده و در ته آن جمع شود و به سرعت حل نشود، عسل مطلوبی است، ولی اگر عسل هنگام ریختن، در آب حل شود، از مطلوبیت و خلوص کمتر و رطوبت بالاتری برخوردار است. با این وجود، هر یک از روشهای فوق به تنهایی نمیتواند خالص بودن عسل را ثابت کند.
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت سیزدهم عزاداری علی باقری دولت دولت چهاردهم پزشکیان رئیس جمهور ترور انتخابات رهبر انقلاب
شهرداری تهران هواشناسی تهران قتل تب دنگی اربعین زلزله تیراندازی پشه آئدس عزاداری محرم وزارت بهداشت شورای شهر تهران
واردات خودرو قیمت دلار خودرو قیمت طلا حقوق بازنشستگان قیمت خودرو سایپا بازنشستگان ترافیک بازار خودرو ایران خودرو دلار
عاشورا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وزارت ارشاد امام حسین سینمای ایران تلویزیون دفاع مقدس لیلی رشیدی سینما سریال مختارنامه فیلم سینمایی
فناوری ماه
دونالد ترامپ رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه فلسطین آمریکا روسیه ترور ترامپ چین جو بایدن طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال علیرضا بیرانوند تراکتور رئال مادرید باشگاه پرسپولیس یورو 2024 نقل و انتقالات لیگ برتر رامین رضاییان تیم ملی اسپانیا تیم ملی انگلیس
هوش مصنوعی دیابت ناسا اینترنت کد مورس شیائومی اپل
گرما گرمازدگی کاهش وزن افسردگی تخم مرغ استرس صبحانه