شنبه, ۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 22 February, 2025
مجله ویستا

ساندویچ کالباس و گلابی


ساندویچ کالباس و گلابی

● مواد لازم
▪ نان ورقه‌ای تست
▪ کمی گوشت پخته یا کالباس
▪ یک عدد گلابی
▪ چند ورقه پنیر چدار
▪ کمی کره
● طرز تهیه
تابه را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و روی یک ورقه از نان، پنیر …

مواد لازم

نان ورقه‌ای تست

کمی گوشت پخته یا کالباس

یک عدد گلابی

چند ورقه پنیر چدار

کمی کره

طرز تهیه

تابه را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و روی یک ورقه از نان، پنیر را گذاشته و روی ورقه دیگر کالباس یا گوشت پخته شده و یک لایه گلابی بگذارید.

سپس دو ورقه از نان تست را روی هم قرار دهید.

کره را به دو طرف نان‌ها مالیده و سپس به آرامی ساندویچ را درون تابه قرار دهید. در حالی که نان

به آرامی سرخ می شود با یک کفگیر روی نان فشار بیاورید تا بر اثر حرارت و فشار پنیر باعث چسبیدن مواد داخل ساندویچ به هم شود.

صدرا نوید