یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

قارنی | طرز تهیه قارنی ( بادنجان شکم پاره )


مواد لازم قارنی ( بادنجان شکم پاره )

بادنجان متوسط :شش عدد
گوشت چرخ کرده :200 گرم
سبزی معطرخردشده :چهارقاشق غذاخوری
رب گوجه :دو قاشق غذاخوری
سیر :نصف بوته
پیاز :یک عدد
آبلیمو :سه قاشق غذاخوری
نمک :به میزان لازم
فلفل :به میزان لازم
زردچوبه :به میزان لازم
روغن :به میزان لازم

 


قارنی | طرز تهیه قارنی ( بادنجان شکم پاره )

 

طرز تهیه قارنی ( بادنجان شکم پاره )

بادنجان ها را شسته ، پوست گرفته و سرخ میکنیم .
درون ظرفی پیاز را به همراه سیر سرخ میکنیم ، سپس نمک ، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه میکنیم و بعد ن‍‍یز گوشت را به آن اضافه میکنیم با مقداری آب میگذاریم تا بپزد .
پس از این که گوشت به روغن افتاد رب را به آن اضافه میکنیم و به خوبی تفت میدهیم .
بادمجان ها را از یک طرف برش داده و باز میکنیم .
درون ظرفی سس گوشت آماده شده را با سبزی ها مخلوط کرده و داخل بادمجان ها را با آنها پر میکنیم .
بادمجان های شکم پر را درون ظرف پیرکس و یا ماهی تابه چیده و سپس داخل آنها یک لیوان آب ریخته و میگذاریم تا بادمجان ها به خوبی پخته شود و مواد به خرد آن برود .


نکات

1 . میتوانید بنا به میل خود برای روی قارنی از مقداری پنیر پیتزا و فلفل دلمه های رنگی استفاده نمایید .
2 . در این دستور از نعنا ، ترخون و جعفری به عنوان سبزی سس استفاده شده است .


قارنی | طرز تهیه قارنی ( بادنجان شکم پاره )

نکات تکمیلی در مورد قارنی

قارنی جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
قارنی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

قارنی ، طرز تهیه قارنی ( بادنجان شکم پاره )