جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

رولت پر شده بادمجان


رولت پر شده بادمجان

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ چهار عدد بادمجان درشت
▪ یک لیوان پنیر فتا
▪ یک چهارم لیوان پنیر موزارلا
▪ یک چهارم لیوان پنیر پارمیزان
▪ دو قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
▪ چهار لیوان …

مواد لازم برای ۴ نفر

چهار عدد بادمجان درشت

یک لیوان پنیر فتا

یک چهارم لیوان پنیر موزارلا

یک چهارم لیوان پنیر پارمیزان

دو قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده

چهار لیوان سس مارینارا

نمک وفلفل

۱۱۲ گرم اسپاگتی نازک

طرز تهیه

بادمجان را پوست کنده و پس از گرفتن تلخی و برش های طولی، آن را کمی سرخ کنید.

پنیر فتا، پارمیزان و ریحان را با هم مخلوط کرده و به طور مساوی برش های بادمجان را با آن ها پر کرده و در ظرف پیرکس بچینید. ۲ لیوان از سس مارینارا و سپس پنیر موزارلا را روی بادمجان بپاشید.

با کاغذ آلومینیومی ظرف را بپوشانید و به مدت ۲۵ دقیقه در حرارت ۱۸۰ درجه سلسیوس قرار دهید.

اسپاگتی را طبق دستور ذکر شده روی بسته آن آماده کرده و آب کش کنید. بقیه ۲ لیوان سس مارینارا، را داغ کنید پاستا را به ۴ قسمت روی بشقاب ها تقسیم کرده و کمی سس مارینارا ، را روی آن بریزید. اسپاگتی را با رولت بادمجان سرو کنید.

سس مارینارا مواد لازم برای ۶ لیوان

یک ونیم قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک ونیم لیوان پیاز زرد خرد شده

یک قاشق غذاخوری شکر

یک ونیم قاشق غذاخوری سیر له شده ( حدود ۳ حبه)

نصف قاشق مرباخوری تخم رازیانه آسیاب شده

یک قاشق مرباخوری ریحان خشک

یک قاشق مرباخوری آویشن خشک

کمی نمک و فلفل سیاه

یک قاشق غذاخوری سرکه

یک لیوان آب مرغ

پنجاه گرم گوجه فرنگی خرد شده

طرز تهیه

پیاز را در روغن تفت دهید تا کمی طلایی شود، سپس شکر، سیر، نمک و فلفل، ریحان ، آویشن و رازیانه را به آن اضافه کنید. در حالی که مرتب هم می زنید مواد را به مدت یک دقیقه بپزید.

در این مرحله سرکه را اضافه کنید وبه مدت ۳۰ ثانیه پخت را ادامه دهید.

آب مرغ و گوجه فرنگی را اضافه کنید و در حالی که گاه گاه هم می زنید بگذارید روی حرارت کمی بپزد تا غلیظ شود.