سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

پیتزا پیاز کاراملی


پیتزا پیاز کاراملی

در یک قابلمه کوچک خلال های پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت دهید. شعله را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا پیاز به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد و به اصطلاح سبک شود.

تعداد: ۴ عدد

زمان تهیه: ۲۰ دقیقه

زمان پخت: ۱۰ دقیقه

• مواد لازم

یک عدد پیاز قرمز درشت، خلال شده

دو حبه سیر رنده شده

دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

۴ عدد نان پیتا

یک عدد گوجه فرنگی بزرگ، خرد شده

¾ پیمانه پنیر موتزارلا، رنده شده

¼ پیمانه پنیر رومانو، رنده شده

¼ پیمانه برگ تازه ریحان، خرد شده

• طرز تهیه

۱. در یک قابلمه کوچک خلال های پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت دهید. شعله را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا پیاز به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد و به اصطلاح سبک شود. به طور مرتب آن را هم بزنید تا نسوزد.

۲. یک طرف نان های پیتا را روی حرارت مستقیم زغال به مدت یک یا دو دقیقه برشته کنید. روی نان ها، سیر و پیاز، گوجه فرنگی و پنیرهای موتزارلا و رومانو بریزید.

۳. دوباره نان را روی توری کباب پز بگذارید. ۵ تا ۱۰ دقیقه در کباب پز را ببندید تا پنیر آب شود. از روی حرارت بردارید و با برگ های ریحان سرو کنید.