یکشنبه, ۲۰ خرداد, ۱۴۰۳ / 9 June, 2024
مجله ویستا

پنیر پارمسان


پنیر پارمسان

پنیر پارمسان نوعی پنیر سفت است که آن را پخته اند، اما فشرده نکرده اند. این نوع پنیر را از شیر گاو و بلافاصله پس از دوشیدن بعد از آنکه مقداری از چربی موجود در آن را گرفته اند، تهیه …

پنیر پارمسان نوعی پنیر سفت است که آن را پخته اند، اما فشرده نکرده اند. این نوع پنیر را از شیر گاو و بلافاصله پس از دوشیدن بعد از آنکه مقداری از چربی موجود در آن را گرفته اند، تهیه می کنند. برای تهیه این نوع پنیر به روش سنتی، خوراک گاوها فقط باید علف و یونجه باشد.

برای تهیه مایه این پنیر، تنها اجازه دارند آب پنیر طبیعی را با مایه پنیر تهیه شده از شیردان گوساله مخلوط نمایند. پنیری که با این روش تهیه شود، تا دو سال قابل نگهداری است و زمانی از آن می توانیم استفاده کنیم که پنیر کاملاً رسیده باشد. این پنیر جزو کالاهای تجاری به شمار می آید. در کشور ایتالیا ضوابط خاصی برای تهیه پنیر پارمسان وجود دارد. موارد استفاده از این پنیر زیاد است می توان رنده شده آن را روی انواع سسها ریخت یا همراه با نان و گوجه فرنگی میل کرد.

groohashpazi.blogfa.com