یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا
پنیر پارمسان
پنیر پارمسان نوعی پنیر سفت است که آن را پخته اند، اما فشرده نکرده اند. این نوع پنیر را از شیر گاو و بلافاصله پس از دوشیدن بعد از آنکه مقداری از چربی موجود در آن را گرفته اند، تهیه می کنند. برای تهیه این نوع پنیر به روش سنتی، خوراک گاوها فقط باید علف و یونجه باشد.
برای تهیه مایه این پنیر، تنها اجازه دارند آب پنیر طبیعی را با مایه پنیر تهیه شده از شیردان گوساله مخلوط نمایند. پنیری که با این روش تهیه شود، تا دو سال قابل نگهداری است و زمانی از آن می توانیم استفاده کنیم که پنیر کاملاً رسیده باشد. این پنیر جزو کالاهای تجاری به شمار می آید. در کشور ایتالیا ضوابط خاصی برای تهیه پنیر پارمسان وجود دارد. موارد استفاده از این پنیر زیاد است می توان رنده شده آن را روی انواع سسها ریخت یا همراه با نان و گوجه فرنگی میل کرد.
groohashpazi.blogfa.com
مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ایران انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 دولت چهاردهم رئیس جمهور
تهران قتل شهرداری تهران هواشناسی سرقت آلودگی هوا پلیس راهور پلیس سازمان هواشناسی سلامت آموزش و پرورش محیط زیست
روسیه خودرو بانک مرکزی قیمت دلار بورس قیمت طلا قیمت خودرو حقوق بازنشستگان دلار دولت سیزدهم واردات خودرو بازار خودرو
ماه محرم سینمای ایران سریال تئاتر سینما تلویزیون رامبد جوان هنرمندان بهاره رهنما الناز شاکردوست کتاب فیلم
کنکور ۱۴۰۳
رژیم صهیونیستی آمریکا غزه جنگ غزه جو بایدن فلسطین انگلیس چین دونالد ترامپ حماس ولادیمیر پوتین حزب الله لبنان
فوتبال یورو 2024 استقلال پرسپولیس باشگاه پرسپولیس تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا علیرضا بیرانوند ترکیه لیگ برتر کریستیانو رونالدو خوان کارلوس گاریدو
هوش مصنوعی تبلیغات سرطان فناوری سامسونگ ناسا نخبگان ایلان ماسک امنیت سایبری آیفون
کاهش وزن دیابت فشار خون