یکشنبه, ۲۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 9 February, 2025
مجله ویستا

ارتباط مغز و شیرینی


ارتباط مغز و شیرینی

متخصصان تغذیه بر این باور هستند که مغز به هر چیزی که با کالری زیاد در ارتباط است، بیشتر تمایل دارد و به این علت است که افراد علاقه زیادتری به مصرف غذاهای پرچرب، شیرین و.‎.‎. دارند.
با …

متخصصان تغذیه بر این باور هستند که مغز به هر چیزی که با کالری زیاد در ارتباط است، بیشتر تمایل دارد و به این علت است که افراد علاقه زیادتری به مصرف غذاهای پرچرب، شیرین و.‎.‎. دارند.

با این حال می توان با به کاربردن ترفندهایی ذائقه خود را تغییر داد و به گونه ای رفتار کرد تا غذایی سالم تر به بدن برسد.

این که فکر کنید می توان دسته ای از غذاها را بدون چربی طبخ کرد، شاید غیرممکن به نظر آید. بنابراین اگر علاقه ای به خوردن سبزیجات ندارید می توان هنگام طبخ آنها از کمی کره استفاده کرد و ته تابه را با آن چرب کرده و سپس آنها را با نمک سرو کنید.

لازم نیست میزان چربی را که همواره در پخت غذا به کار می بردید یک دفعه کم کنید، این روش را به صورت تدریجی به کار ببرید. در این صورت با یک تغییر ذائقه ناگهانی روبه رو نخواهید شد و دچار وضعیت ناسازگاری نمی شوید.

از سبزیجات تازه به جای سبزیجات فریزری استفاده کنید. این مسئله باعث می شود تا از خوردن آنها احساس بهتری داشته باشید چون طعم و عطر تازگی آنها به شما احساس بهتری خواهد داد.

سبزیجات پخته شده که در طبخ آنها از کمی روغن زیتون یا کره استفاده شده باشد به همراه کمی ادویه و نمک مطمئناً با ذائقه خیلی از افراد سازگارتر از خوردن سبزیجات خام و پخته نشده است. می توان از روش بخارپز کردن سبزیجات نیز کمک گرفت.

استفاده از سس تند همراه با سبزیجات باعث می شود تا آنها را با لذت بیشتری بخورید. می توانید به جای سرخ کردن سیب زمینی، مرغ و ماهی آنها را آب پز یا بخارپز کرده و سپس از سس های فلفل استفاده کنید. در این صورت غذا طعم خوشایندی خواهد داشت.

اضافه کردن کمی شکر به سبزیجاتی که در حال پخته شدن است، طعم آنها را دلپذیرتر خواهد کرد، حتی می توانید کمی عسل برای طبخ سبزیجات استفاده کرده و سپس آنها را میل کنید.

غزل شگرف