چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

طرزتهیه باسلق


● مواد لازم :
▪ نشاسته ۱۰۰ گرم
▪ شکر ۲۰۰ گرم
▪ گلاب نصف لیوان
▪ آب سرد دو لیوان
▪ روغن مایع یک قاشق چایخوری
▪ مغز گردو ۱۰۰ گرم
▪ پودر نارگیل ۱۵۰ گرم
● طرز تهیه :
در یک ظرف تفلون نشاسته …

مواد لازم :

نشاسته ۱۰۰ گرم

شکر ۲۰۰ گرم

گلاب نصف لیوان

آب سرد دو لیوان

روغن مایع یک قاشق چایخوری

مغز گردو ۱۰۰ گرم

پودر نارگیل ۱۵۰ گرم

طرز تهیه :

در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کرده و سپس روی حرارت ملایم گذاشته تا کاملا حل شود باید خیلی مراقب بود تا گلوله نشود .

وقتی مایع حل و نرم شد شکر و گلاب و روغن را اضافه کرده و مرتب هم زده تا مایع به قدری غلیظ شود که بصورت یک خمیر در وسط ظرف بماند .

سپس از روی حرارت برداشته و مغز گردو را با آن مخلوط کرده و می گذاریم تا خنک شود.

وقتی خنک شد آن را به مدت ۱ ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملا صفت شود بعداندکی دست خود را چرب کرده و مایع خمیر شکل خود کمی ورز می دهیم و بعد بصورت لوله های به قطر ۳ سانت درآورده و در پودر نارگیل می غلطانیم .