چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
دشمن شناسی ماهوارهای
مدتی است شبکه ای ماهواره ای ، موسوم به فارسی وان در حال فعالیت است. طی روز های اخیر نیز روزنامه ها و برخی سایت ها مطالبی را درباره آن نوشته اند. مطالبی که متاسفانه دارای رنگ و بویی از مرعوبیت و هراس هستند. این رسانه ها با این نوع برخورد خود باعث بزرگ شدن بی جهت این شبکه می شوند. و این در حالی است که اساسا انقلاب اسلامی و کشوری عظیم به نام ایران ، محال است تحت تاثیر یک شبکه دچار اختلال شود. به هر حال نظام جهانی سرمایه داری ، برای تحمیل الگوی زیستی مورد نظر خودش ، از هر راهی پیش می رود. فارسی وان هم یکی از سلاح های این نظام کثیف برای گسترش بازار بار خودش است. سرمایه داری فقط در جست و جوی سود بیشتر است و در این راه از هر روشی که بتواند استفاده می کند. حال می خواهد برافراشتن پرچم حقوق بشر باشد ، یا هجوم نظامی و به آتش کشیدن زندگی انسان ها. دور از انتظار نیست ، جریانی که برای منافع خود چند کشور دنیا را به جنگ کشانده و میلیون ها نفر از بنی بشر را قتل عام کرده ، ماهواره راه اندازی کند تا اخلاق و انسانیت را به نابودی کشاند. اصلا بعید نیست.
رویکرد ما نیز در بررسی چنین تحرکاتی ، باید با هدف شناخت این روش ها باشد ، نه وحشت و انفعال. اگر هوشیار باشیم پدیده هایی چون فارسی وان ، می تواند وسیله ای برای دشمن شناسی باشد ؛ دشمن شناسی ماهواره ای !
اتفاقا دشمانان ما -و انسانیت- با اعمال این گونه روش ها ، نقاط ضعف خود را نیز نمایان تر می کنند. مثلا همین شبکه فارسی وان که پایه و اساس یک جامعه ، یعنی خانواده را به رگبار معانی و پیام های خود بسته ، نشان می دهد که استکبار جهانی تا چه حد از استواری «خانواده» در یک جامعه می ترسد . و نشان می دهد در مقابل خانواده گرایی در این سرزمین -و تمام جهان- تا چه حد آسیب پذیر است. فارسی وان معلوم می کند که اخلاقگرایی و هویت مندی ، پاشنه آشیل صهیونیسم جهانی است.
همین شناخت می تواند راهنمای خوبی برای بسیاری از سیاستگذاری ها و برنامه های ما باشد. ماهیت فارسی وان و رسالت آن گویای آن است که برای ایستادن در مقابل بدخواهان اسلام و انسان باید بیش از پیش به واکسینه سازی اخلاقی جامعه بپردازیم . برنامه های چنین رسانه هایی دیگر جای هیچ شکی را باقی نمی گذارند که باید نهاد خانواده در کشور را مستحکم تر کنیم.
فارسی وان نه تنها مایه نگرانی نیست که نشان دهنده ترس مالکان آن از اسلام است. این که جهان سرمایه داری به پیشگامی صهیونیست هایی چون رابرت مرداک و رسانه هایی مثل فارسی وان ، با این شدت و حدت به فرهنگ جامعه ما هجوم آورده اند ، فاش کننده احساس خطر آن ها نسبت به ماست.
صفحه «تصویر روز» کیهان نیز با رویکرد دشمن شناسی ، و نه وحشت از فارسی وان و امثالش به بررسی آن از زوایای گوناگون می پردازد. می دانیم که غرب وحشی و سردمداران سیاه و سفید آن با این حیلت ها طرفی نمی برند. با این حال هرچه دشمن را بهتر بشناسیم و از خواب های آشفته آن آگاه تر باشیم ، به بیداری خود بیشتر کمک می کنیم .
بدون شک ، این شبکه و سایر چیز های مشابه آن ، پایان هجوم رسانه ای نخواهد بود بلکه ابتدای این نبرد همه جانبه است و باید منتظر فرایند های جدید دیگری هم باشیم . پس نمی توان در فارسی وان متوقف شد و باید جلو تر از آن را هم دید. باید به جای یافتن راهی برای خنثی کردن این توطئه رسانه ای ، در پی آسیب ناپذیر سازی جامعه خود باشیم. وگر نه تا ما بخواهیم راه مقابله با آن را پیدا کنیم ، غربی ها مسیر های جدیدی را باز می کنند .
آرش فهیم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست