چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا

۱۰ نكته برای حفظ امنیت كودكان در اینترنت


۱۰ نكته برای حفظ امنیت كودكان در اینترنت

اینترنت می تواند مكانی گسترده برای كودكان باشد تا بیاموزند، سرگرم شوند، با دوستان مدرسه ای گپ بزنند، و با آسودگی خیال به مكاشفه بپردازند. اما درست همانند دنیای واقعی، وب هم …

اینترنت می تواند مكانی گسترده برای كودكان باشد تا بیاموزند، سرگرم شوند، با دوستان مدرسه ای گپ بزنند، و با آسودگی خیال به مكاشفه بپردازند. اما درست همانند دنیای واقعی، وب هم می تواند برای كودكان خطرناك باشد. قبل از اینكه به كودكانتان اجازه دهید كه بدون نظارت شما به اینترنت متصل شوند، یك سری از قوانین باید تعیین شوند.

اگر نمی دانید كه از كجا آغاز كنید، در اینجا چندین ایده در مورد چیزهایی كه باید با كودكانتان بحث كنید تا به آنها در مورد استفاده ایمن تر از اینترنت بیاموزید، آورده شده است:

۱- كودكانتان را تشویق كنید كه تجارب اینترنتی خود را با شما سهیم شوند. همراه با كودكانتان از اینترنت لذت ببرید.

۲- به فرزندانتان بیاموزید كه به غرایز خود اعتماد كنند. اگر در مورد چیزی احساس ناخوشایندی دارند، باید به شما درباره آن بگویند.

۳- اگر فرزندانتان به اتاق های گفتگو سر می زنند، از برنامه های پیام رسان فوری و بازی های ویدویی آنلاین استفاده می كنند، یا فعالیت های دیگری كه به نامی برای مشخص كردن خودشان نیاز است، انجام می دهند، به آنها در انتخاب این نام كمك كنید و مطمئن شوید كه این نام باعث افشاء هیچ اطلاعات شخصی درموردشان نمی شود.

۴- به فرزندانتان تأكید كنید كه هرگز آدرستان، شماره تلفن یا سایر اطلاعات شخصی شامل جایی كه به مدرسه می روند یا جایی كه دوست دارند بازی كنند را ارسال نكنند.

۵- به كودكان بیاموزید كه تفاوت بین درست و غلط در اینترنت همانی است كه در دنیای واقعی وجود دارد.

۶- به كودكان بیاموزید كه چگونه به دیگر استفاده كنندگان از اینترنت، احترام بگذارند. مطمئن شوید كه آنها می دانند قواعد رفتار خوب فقط به دلیل اینكه پشت كامپیوتر هستند، تغییر نمی كند.

۷- به فرزندان تأكید كنید كه به دارایی های دیگر كاربران احترام بگذارند. برایشان توضیح دهید كه كپی های غیرقانونی از كارهای دیگران – مانند موسیقی، بازیهای تصویری و سایر برنامه ها- مانند دزدیدن آنان از یك فروشگاه است.

۸- به كودكان بگویید كه هرگز نباید دوستان اینترنتی خود را شخصاً ملاقات كنند. توضیح دهید كه دوستان اینترنتی ممكن است همانی كه خود می گویند، نباشند.

۹- به كودكانتان بیاموزید كه هرچه كه می خوانند و می بینند، صحیح نیست. آنها را تشویق كنید كه در مورد صحت مطالب اینترنت از شما سؤال كنند.

۱۰- فعالیت های اینترنتی كودكان خود را با نرم افزارهای پیشرفته كنترل كنید. كنترل های اینچنینی می توانند به شما در تصفیه كردن محتویات مضر، آگاهی از سایت هایی كه كودكانتان سر می زنند و فهمیدن آنچه انجام می دهند، كمك كنند.