سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

سالاد چند رنگ با کدو


سالاد چند رنگ با کدو

● مواد لازم
▪ چهار عدد کدو
▪ یک سوم فنجان برگ نعنا
▪ سه قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ یک قاشق مرباخوری آب لیموترش‎
▪ یک چهارم فنجان نمک
▪ کمی فلفل
▪ یک چهارم فنجان بادام زمینی
▪ کمی …

مواد لازم

چهار عدد کدو

یک سوم فنجان برگ نعنا

سه قاشق مرباخوری روغن زیتون

یک قاشق مرباخوری آب لیموترش‎

یک چهارم فنجان نمک

کمی فلفل

یک چهارم فنجان بادام زمینی

کمی پنیر فتا

طرز تهیه

بادام زمینی ها را در تابه ای ریخته و تفت دهید. سپس کدوها را ورقه ورقه کرده و در روغن تفت دهید. آب لیمو را با روغن زیتون و کدو بخوبی مخلوط کرده و بگذارید تا برای ۱۰ دقیقه با هم بماند. سپس به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بپاشید. پنیرها را خرد کرده و روی آن بریزید. سپس با برگ نعنا و بادام زمینی های تفت داده شده آن را تزئین کنید.

ملیحه قریشی