دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

ماهی با کنگر


ماهی با کنگر

از جمله ماهی‌های بسیار خوشمزه و لذیذ که بو ندارد و اغلب افراد طعم آن را می‌پسندند ماهی آزاد است. غذای امروز ما غذایی با استفاده از ماهی آزاد است.
موسیرها را در یک تابه با روغن …

از جمله ماهی‌های بسیار خوشمزه و لذیذ که بو ندارد و اغلب افراد طعم آن را می‌پسندند ماهی آزاد است. غذای امروز ما غذایی با استفاده از ماهی آزاد است.

موسیرها را در یک تابه با روغن زیتون با حرارت ملایم به مدت سه دقیقه تفت دهید. سپس حرارت را زیاد کرده و آب‌لیمو، مرزه، گوجه فرنگی‌های خشک‌شده و مغز کنگر را به مدت یک دقیقه آهسته هم بزنید و بجوشانید.

ماهی‌ها را با نمک و فلفل مخلوط کنید و به مواد داخل تابه اضافه کرده و آب درون تابه ریخته به طوری که روی آنها را بپوشاند. بگذارید محتویات تابه بجوشد سپس حرارت را کم کنید. پس از ۱۲ الی ۱۵ دقیقه که ماهی‌ها پخته شدند آنها را از تابه خارج کرده و بگذارید مواد آهسته بجوشد. شاهی را در چهار ظرف ریخته و ماهی‌ها را روی آن بگذارید و با گوجه فرنگی و کنگر آنها را تزیین کنید و مواد داخل تابه را روی آن بریزید.