دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا
ماهی با کنگر
از جمله ماهیهای بسیار خوشمزه و لذیذ که بو ندارد و اغلب افراد طعم آن را میپسندند ماهی آزاد است. غذای امروز ما غذایی با استفاده از ماهی آزاد است.
موسیرها را در یک تابه با روغن زیتون با حرارت ملایم به مدت سه دقیقه تفت دهید. سپس حرارت را زیاد کرده و آبلیمو، مرزه، گوجه فرنگیهای خشکشده و مغز کنگر را به مدت یک دقیقه آهسته هم بزنید و بجوشانید.
ماهیها را با نمک و فلفل مخلوط کنید و به مواد داخل تابه اضافه کرده و آب درون تابه ریخته به طوری که روی آنها را بپوشاند. بگذارید محتویات تابه بجوشد سپس حرارت را کم کنید. پس از ۱۲ الی ۱۵ دقیقه که ماهیها پخته شدند آنها را از تابه خارج کرده و بگذارید مواد آهسته بجوشد. شاهی را در چهار ظرف ریخته و ماهیها را روی آن بگذارید و با گوجه فرنگی و کنگر آنها را تزیین کنید و مواد داخل تابه را روی آن بریزید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست