یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

تن ماهی با رشته


تن ماهی با رشته

● مواد لازم
▪ شش قاشق غذاخوری کره مارگارین
▪ سه چهارم فنجان پیاز خرد شده
▪ شش قاشق غذاخوری آرد
▪ یک قاشق غذاخوری نمک
▪ دو فنجان شیر
▪ دو فنجان پنیر چدار
▪ یک فنجان ماهی تن
▪ یک فنجان …

مواد لازم

شش قاشق غذاخوری کره مارگارین

سه چهارم فنجان پیاز خرد شده

شش قاشق غذاخوری آرد

یک قاشق غذاخوری نمک

دو فنجان شیر

دو فنجان پنیر چدار

یک فنجان ماهی تن

یک فنجان رشته

طرز تهیه

کره را در یک ماهیتابه گذاشته و تا ذوب شدن آن صبر کنید. سپس پیازها را درون آن بریزید و برای مدت پنج دقیقه روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا نرم شود. پس از نرم شدن پیازها، آرد و نمک را به آن افزوده و با استفاده از چنگال سطح آن را صاف کنید. سپس شیر را به آن بیفزایید و هم بزنید تا محتوای درون ظرف به شکل خامه درآید.

پنیر چدار، ماهی و رشته را به محتوای درون ظرف اضافه کنید. ماهیتابه را از روی شعله برداشته و آن را به مدت دو روز در یخچال گذاشته و سپس ظرف را در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.

فریده وکیلی