جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
سالاد طالبی و سس کنجد
![سالاد طالبی و سس کنجد](/web/imgs/16/11/59k7t1.jpeg)
تعداد: ۶ نفر
زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
مواد لازم
۱/۳ پیمانه شکر
۳ پیمانه سرکه سفید
نصف قاشق چایخوری نمک دریایی (یا ساده)
نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱.۵ قاشق چایخوری کنجد تفت داده
فلفل هندی
دو پیمانه هندوانه قاچ شده
دو پیمانه طالبی قاچ شده
دو پیمانه شهد گیاه
یک پیمانه خیار خرد شده
برگ های کاهو
گشنیز تازه خرد شده (اختیاری)
طرز تهیه
۱. در یک قابلمه کوچک، شکر، سرکه، نمک و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. تا زمانی بپزید که شکر حل شود. از روی حرارت بردارید. در یک کاسه متوسط بریزید و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. هم بزنید تا کمی غلیظ شود. کنجد، روغن کنجد و فلفل هندی را اضافه کنید و کناری بگذارید.
۲. در یک کاسه بزرگ، طالبی و هندوانه را با هم مخلوط کنید. نصف پیمانه از سس تهیه شده را اضافه کنید. یک ردیف برگ کاهو بچینید روی آن دوباره هندوانه و طالبی قرار دهید. در صورت تمایل روی آنها برگ های تازه گشنیز بریزید و با باقی مانده سس سرو کنید.
انتخابات انتخابات ریاست جمهوری ایران مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری 1403 جلیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ مناظره مناظره انتخاباتی سیاست
هواشناسی تهران شهرداری تهران اربعین گرما قتل سلامت پلیس فضای مجازی وزارت بهداشت سازمان هواشناسی حوادث
دولت سیزدهم خودرو سهام عدالت قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو مسکن قیمت سکه بازار خودرو حقوق بازنشستگان دلار تورم
ماه محرم محرم تلویزیون موسیقی ثبت نام اربعین سینما کتاب تئاتر سینمای ایران رسانه ملی تخت جمشید
دانش بنیان کنکور ۱۴۰۳ ماهواره
سازمان همکاری شانگهای رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه روسیه جو بایدن آمریکا دونالد ترامپ حزب الله لبنان چین فرانسه
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند سپاهان ترکیه کریستیانو رونالدو لیگ برتر باشگاه استقلال لیگ برتر ایران
اینترنت تبلیغات هوش مصنوعی گوگل اینستاگرام نمایشگاه الکامپ سامسونگ اپل عیسی زارع پور
خواب دیابت پارکینسون افسردگی قهوه سرطان فشار خون