جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا

سالاد طالبی و سس کنجد


سالاد طالبی و سس کنجد

در یک قابلمه کوچک، شکر، سرکه، نمک و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. تا زمانی بپزید که شکر حل شود.

تعداد: ۶ نفر

زمان تهیه: ۳۰ دقیقه

مواد لازم

۱/۳ پیمانه شکر

۳ پیمانه سرکه سفید

نصف قاشق چایخوری نمک دریایی (یا ساده)

نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل

۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱.۵ قاشق چایخوری کنجد تفت داده

فلفل هندی

دو پیمانه هندوانه قاچ شده

دو پیمانه طالبی قاچ شده

دو پیمانه شهد گیاه

یک پیمانه خیار خرد شده

برگ های کاهو

گشنیز تازه خرد شده (اختیاری)

طرز تهیه

۱. در یک قابلمه کوچک، شکر، سرکه، نمک و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. تا زمانی بپزید که شکر حل شود. از روی حرارت بردارید. در یک کاسه متوسط بریزید و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. هم بزنید تا کمی غلیظ شود. کنجد، روغن کنجد و فلفل هندی را اضافه کنید و کناری بگذارید.

۲. در یک کاسه بزرگ، طالبی و هندوانه را با هم مخلوط کنید. نصف پیمانه از سس تهیه شده را اضافه کنید. یک ردیف برگ کاهو بچینید روی آن دوباره هندوانه و طالبی قرار دهید. در صورت تمایل روی آنها برگ های تازه گشنیز بریزید و با باقی مانده سس سرو کنید.