دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی بهشتی


شیرینی بهشتی

● مواد لازم:
▪ آرد ۵۰۰ گرم
▪ روغن ۲۵۰ گرم
▪ پودر قند ۲۵۰ گرم
▪ وانیل نصف قاشق چایخوری
▪ زنجبیل یک قاشق غذاخوری
▪ کاکائو یک قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
ابتدا پودر قند و روغن و وانیل را …

مواد لازم:

آرد ۵۰۰ گرم

روغن ۲۵۰ گرم

پودر قند ۲۵۰ گرم

وانیل نصف قاشق چایخوری

زنجبیل یک قاشق غذاخوری

کاکائو یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا پودر قند و روغن و وانیل را مخلوط کرده و با هم‌زن به مدت سه دقیقه می‌زنیم تا نرم و لطیف شود و آرد را کم کم به آن اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم. سپس خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده، یک قسمت برای شیرینی ساده، یک قسمت را کاکائو اضافه کرده و قسمت آخر را زنجبیل اضافه می‌کنیم . سینی فر را کاغذ روغنی گذاشته و از خمیرها گلوله‌های کوچکی درست کرده و با فاصله در سینی فر می‌چینیم. برای تزیین روی شیرینی‌ها از خلال بادام و پسته و کاکائو استفاده کنید. سینی را در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید.

این شیرینی خشک را مدت طولانی در ظرف‌های دربسته می‌توانید نگه‌دارید.