سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

پاستا با گل کلم


پاستا با گل کلم

● مواد لازم
▪ یک عدد پیاز خرد شده در حدود یک و نیم فنجان
▪ دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ یک فنجان نان خرد شده
▪ یک عدد گل کلم بزرگ خرد شده
▪ پنج حبه سیر خرد شده
▪ نصف قاشق چایخوری فلفل …

مواد لازم

یک عدد پیاز خرد شده در حدود یک و نیم فنجان

دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک فنجان نان خرد شده

یک عدد گل کلم بزرگ خرد شده

پنج حبه سیر خرد شده

نصف قاشق چایخوری فلفل و نمک

سه قاشق غذاخوری رب گوجه

یک بسته ماکارونی

۳۵۰ گرم گوجه‌فرنگی خرد شده

یک‌چهارم فنجان جعفری خرد شده

نصف فنجان پنیر پارمسان

طرز تهیه

نان‌های مکعبی شکل را در تابه‌ای ریخته و با کمی روغن زیتون روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

سپس بقیه روغن را در تابه دیگری ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیازهای خرد شده را در آن بریزید و پس از چهار دقیقه سیرهای خرد شده را به آن اضافه کنید.

در قابلمه‌ای به میزان لازم آب بریزید و سپس درون آن نمک ریخته و صبر کنید تا به جوش آید. حالا ماکارونی‌ها را به آن اضافه کرده و صبر کنید ماکارونی‌ها پخته شود. تقریباً ۱۲ تا ۱۵ دقیقه زمان برای این کار کافی است.

ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم گذاشته و پس از گرم شدن روغن گل‌های کلم را به آن اضافه کنید.

پس از سه تا پنج دقیقه آنها طلایی خواهند شد.

سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. رب گوجه را در نصف فنجان آب حل کرده به مواد اضافه کنید و پیاز و سیر سرخ شده را نیز به گل کلم بیفزایید.

صبر کنید تا آب رب گوجه تمام شود و مواد با هم پخته و جا بیفتد. ماکارونی را در ظرفی ریخته و مخلوط تهیه شده را روی آن بریزید. جعفری را به آن اضافه کرده و با نوک چنگال هم بزنید.

پنیر پارمسان را به مواد اضافه کنید و ماکارونی گل‌کلم را با سالاد یا سبزی سرو کنید.