پنجشنبه, ۱۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 6 March, 2025
مجله ویستا
نکاتی برای طبخ سالم تر ماهی

ماهیگیری برای بسیاری مردم تنها یک ورزش است ولی خوردن ماهی در ساماندهی رژیم غذایی افراد نقش به سزایی دارد.
قبل از اینکه شام امشب تان را با ماهی که تهیه کرده اید طبخ کنید به این نکات توجه کنید:
سعی کنید ماهیان جوان و کوچکتر را بخورید چون احتمال وجود ذرات و مواد مضر آبهای آلوده، فاضلاب، غذاهای نامرغوب و فاسد و غیره در آنها کمتر است.
قبل از طبخ ماهی پوست و چربی را از شکم، سر و اندامهای داخلی جدا کنید.
ماهی را به صورت سیخ کشیده روی اجاق یا آتش، کبابی، آب پز یا گریل شده مصرف کنید تا چربی از گوشت طی طبخ جدا و آب شود.
چربی و روغن هایی که بواسطه پختن ماهی استفاده می شوند دور بریزید.
ماهی را کمتر بصورت سرخ کرده مصرف کنید خصوصاً زمانی که ذرات مضر کف ماهی تابه به بافت چربی ماهی چسبیده باشد. این مورد در ظروف تفلون غیر استاندارد به چشم می خورد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست