یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

مرغ سرخ شده با سس خامه و خردل


مرغ سرخ شده با سس خامه و خردل

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ روغن آفتابگردان یا ذرت :۴ قاشق غذاخوری
▪ ران یا سینه مرغ خرد کرده: ۸۰۰ گرم
▪ هویج خرد کرده: ۱۵۰ گرم
▪ تره فرنگی متوسط :۱ عدد (خرد شده)
▪ سیر پوست کنده: ۲ حبه
▪ آب …

مواد لازم برای ۴ نفر

روغن آفتابگردان یا ذرت :

۴ قاشق غذاخوری

ران یا سینه مرغ خرد کرده:

۸۰۰ گرم

هویج خرد کرده:

۱۵۰ گرم

تره فرنگی متوسط :

۱ عدد (خرد شده)

سیر پوست کنده:

۲ حبه

آب جوش :

۱۵۰ میلی لیتر

آبلیمو:

۳ قاشق غذاخوری

جعفری ساطوری :

۲ قاشق غذاخوری

خامه سفت:

دو سوم قاشق غذاخوری

سس خردل :

۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل:

به میزان لازم

روش تهیه

روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و تکه‌های مرغ را در آن سرخ کنید (هر طرف حدود ۵ دقیقه) تا روی آن طلایی شود. هنگام سرخ کردن کمی نمک اضافه کنید، سپس مرغ را از تابه خارج کنید.

هویج و تره فرنگی را ۳ دقیقه در همان تابه تفت دهید، سپس سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

آب و آبلیمو را به سبزیجات اضافه کرده و مرغ را به تابه برگردانید و سبزیجات را همراه نیمی از جعفری روی آن قرار دهید. شعله را کم کرده و مواد را با در بسته ۳۰ دقیقه بپزید. (اگر از ران مرغ استفاده می‌کنید، به مدت پخت ۱۵ دقیقه اضافه کنید.)

مجدداً مرغ را از تابه خارج کرده و شعله را زیاد کرده و ۵ دقیقه بجوشانید تا سس غلیظ شود. سپس خامه و خردل و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

مرغ را به تابه برگردانده و باقی جعفری را روی آن پاشیده و با برنج، نان یا پاستا سرو کنید.