پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
خورش قیمه
مواد لازم
گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون استخوان ۷۵۰ گرم
لپه یک استکان ۱۰۰ گرم
پیاز سرخ کرده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
لیمو عمانی ۴ تا ۵ عدد
سیب زمینی برای سرخ کردن ۷۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه بفدر کافی
زردچوبه و دارچین ا قاشق مربا خوری
روغن برای سرخ کردن سیب زمینی
سیر ۲یا ۳ پره در صورت دلخواه
طرز تهیه:
گوشت را به تکه های کوچک خرد می کنیم بعد لپه را بدقت تمیز می نماییم و می شوییم سپس پیاز سرخ کرده را با دو سه قاشق روغن و لپه در ظرفی می ریزیم و ظرف را روی آتش می گذاریم تا لپه با پیاز کمی سرخ شود این عمل از له شدن لپه بعد از پختن جلوگیری می کند آنگاه گوشت را می شوییم و داخل پیاز و لپه می ریزیم و در ظرف را می گذاریم و حرارت را ملا یم میکنیم تا آب گوشت کشیده شود بعد دو لیوان آب داخل گوشت می ریزیم و لیمو عمان را می شوییم و به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم گوشت آهسته بجوشد و بپزد کمی نمک و ادویه و رب گوجه فرنگی به گوشت می زنیم و می گذاریم خورش کامل جا بیافتد . بعد سیب زمینی را بصورت خلال نازک یا چهار گوش خرد می کنیم و آنرا می شوییم و کمی نمک می زنیم و در روغن فراوان و داغ سرخ می کنیم .
ممکن است سیب زمینی را با خورش یکی دو جوش بدهیم ویا خورش را در ظرف بکشیم سپس سیب زمینی را روی آن بریزیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست