سه شنبه, ۱۸ دی, ۱۴۰۳ / 7 January, 2025
مجله ویستا

سمبوسه تن ماهی


سمبوسه تن ماهی

● مواد لازم
▪ نان لواش: به مقدار لازم
▪ پیاز ریز شده: ۱ عدد متوسط
▪ جعفری ریز شده: ۱ لیوان
▪ نمک و فلفل: به مقدار لازم
▪ فلفل دلمه ریز شده: ۱ عدد
▪ تن ماهی: ۲ قوطی
▪ سیب زمینی آبپز: ۲ عدد بزرگ
● …

مواد لازم

نان لواش:

به مقدار لازم

پیاز ریز شده:

۱ عدد متوسط

جعفری ریز شده:

۱ لیوان

نمک و فلفل:

به مقدار لازم

فلفل دلمه ریز شده:

۱ عدد

تن ماهی:

۲ قوطی

سیب زمینی آبپز:

۲ عدد بزرگ

طرز تهیه

پیاز را در روغن تفت داده سپس فلفل دلمه ریز شده و تن ماهی که روغن آن را دور ریخته اید به مواد اضافه کرده و کمی تفت دهید.

جعفری ریز شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.

سیب زمینی آبپز را در ظرفی با گوشتکوب نرم کرده، بقیه مواد را به آن اضافه کرده و به آن ادویه بزنید.

نان های لواش را به صورت مستطیل بریده از مواد لای آن گذاشته به صورت مثلث بپیچید.

سمبوسه ها را در روغن فراوان با حرارت ملایم سرخ کنید.