یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
هیچ می دانید
▪ حدود ۶۷ درصد افراد بزرگسال آمریكایی از اینترنت استفاده میكنند؛ این یعنی تقریباً ۱۳۵ میلیون نفر. اما هیچ میدانید این افراد در پای اینترنت به چه كاری مشغول میشوند؟
▪ هیچ میدانید ۱۳ میلیون آمریكایی، موسیقی مجانی از اینترنت پیاده میكنند. ۱۴درصد از كاربران اینترنت یا در واقع ۱۳ میلیون بزرگسال آمریكایی كه بیشترشان جوان و سفیدپوست هستند، مشغول پیاده كردن موسیقی از كامپیوترهای مركزی یا كامپیوترهای سایر كاربران اینترنت هستند. و این كه ۱۶ درصد كاربران اینترنت نیز بدون پیاده كردن موسیقی، فقط به آن گوش میدهند.
▪ هیچ میدانید ۸۵ درصد كاربران اینترنت آمریكایی برای پیداكردن اطلاعات مورد نظرشان از موتورهای جستوجو استفاده میكنند، و روزانه ۲۹ درصد از كاربران اینترنت به نتایج موتورهای جستوجو متكی هستند.
▪ هیچ میدانید یك نفر از هر ۱۲بزرگسال آمریكایی، كه میشوند ۸ درصدِ كل كاربران اینترنت یا در حدود ۱۱میلیون نفر، در لیگهای ورزشی آنلاین شركت میكنند. از این تعداد، ۲ میلیون نفرشان هر روز به اینترنت سر میزنند تا وضعیت تیمهای مورد علاقهی خود را تعقیب كنند.
▪ هیچ میدانید در حدود ۵۵ درصد از كاربران بزرگسال اینترنت در آمریكا به دنبال اطلاعات مربوط به "تعمیر كار خود باشید" میگردند تا بتوانند دستگاههای منازل خود را تعمیر كنند.
▪ هیچ میدانید ۵۴ درصد از والدینی كه دارای فرزندان نوجوان هستند از فیلترهای اینترنتی استفاده میكنند، با این حال هم نوجوانان و هم والدین آنها عقیده دارند كه نوجوانان در اینترنت به كارهایی مشغول میشوند كه والدینشان دوست ندارند.
▪ هیچ میدانید ۵۲ میلیون آمریكایی برای پیدا كردن كار به اینترنت مراجعه میكنند، و بیش از ۴میلیون نفر هر روز به اینكار مشغول میشوند.
▪ هیچ میدانید ۵۳ میلیون بزرگسال آمریكایی؛ یعنی ۴۴ درصدِ كاربران اینترنت و یا یكچهارمِ كل بزرگسالان آمریكا از بانكداری آنلاین استفاده میكنند. این تعداد در حدود ۴۷ درصد افزایش نسبت به اواخر سال ۲۰۰۲ نشان میدهد. درواقع بانكداری آنلاین، سریعترین رشد را در میانِ تمام فعالیتهای اینترنتی داشته است.
▪ هیچ میدانید ۵۴ میلیون نفر از كاربران اینترنت آمریكا از اینترنت استفاده میكنند تا شهرهای دیگر را سیر و سیاحت كنند.
▪ هیچ میدانید ۹۱ درصد از كاربران اینترنتِ آمریكا، یعنی تقریباً ۱۳۰ میلیون نفر از ایمیل استفاده میكنند، و از این تعداد ۶۰ میلیون نفرشان هر روز ایمیل میزنند.
▪ هیچ میدانید ۲۲ درصد آمریكاییهای ۶۵ سال به بالا از اینترنت استفاده میكنند. درصد میانسالانی كه وارد اینترنت میشوند، بین سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۴ حدود ۴۷ درصد افزایش داشته است. درحال حاضر، ۵۸ درصد آمریكاییهای ۵۰ تا ۶۴ سال، ۷۵ درصد ۳۰ تا ۴۹ سال، و ۷۷ درصد ۱۸ تا ۲۹ ساله پای اینترنت میروند.
▪ هیچ میدانید از زمان پیدایش اینترنت تاكنون، هنوز هیچ حادثهای مانند ۱۱ سپتامبر نتوانسته است در فاصلهای كوتاه، اینترنت را تحت تأثیر خود قرار دهد و سایتهای بیشماری را به خود مشغول نماید.
▪ هیچ میدانید آمریكاییهایی كه اصلیت آسیایی داشته و به زبان انگلیسی حرف میزنند، جزو كاربران مجرّب و پركار اینترنت محسوب میشوند و نسبت به سایر دورگههای آمریكایی از هوش و ذكاوت بیشتری برخوردارند. این اقلّیت نسبت به اقلّیتهای دیگر آمریكا، استفادهی مؤثرتری از اینترنت میكنند و جدّیت بیشتری در كارشان به خرج میدهند.
● سالخوردگان امریكایی و اینترنت
۲۲درصد امریكاییهای ۶۵ سال به بالا از اینترنت استفاده میكنند. درصد میان سالانی كه وارد اینترنت میشوند. بین سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۴ حدود ۴۷درصد افزایش داشته است. درحال حاضر، ۵۸درصد امریكاییهای ۵۰ تا ۶۴ سال، ۷۵درصد ۳۰تا ۴۹ سال، و ۷۷درصد ۱۸ تا ۲۹ ساله پای اینترنت میروند.
● میان سالان اینترنتی
در حالی كه ۵۶درصد تمام امریكاییها از اینترنت استفاده میكنند، منتها فقط ۱۵درصد امریكاییهای بالای ۶۵ سال به اینترنت دسترسی دارند. میان سالانِ مرفه و تحصیل كرده بیشتر از همه پای اینترنت مینشینند. این عده جزو آن دسته از علاقهمندان اینترنت محسوب میشوند كه به ایمیل معتاد شدهاند و از وب برای كسب انواع اطلاعات كاری و تفریحی استفاده میكنند.
● دو رگههای امریكایی- آسیایی- و اینترنت
آمریكاییهایی كه اصلیت آسیایی داشته و به زبان انگلیسی حرف میزنند، جزو كاربران مجرب و پركار اینترنت محسوب میشوند و نسبت به سایر دورگههای امریكایی از هوش و ذكاوت بیشتری برخوردارند.
● اینترنت و انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۰۴
۷۵میلیون امریكایی در جریان انتخابات رئیس جمهوری سال ۲۰۰۴ از اینترنت استفاده كردند تا درجریان اخبار و اطلاعات مربوط به نامزدها قرار دارند.
● اینترنت و جنگ عراق
در روزهای نخستین جنگ امریكا با عراق،۷۷درصدامریكاییهای حاضر در اینترنت به نوعی در ارتباط با این جنگ قرار داشتند. آنها وارد اینترنت میشدند تا اخبار جنگ را بشنوند، و به نظرات مختلف در مورد این حادثه گوش فرا دهند، عقاید خود را ابراز نموده و دست به دعا بردارند.
● ۱۱سپتامبر و اینترنت
از زمان پیدایش اینترنت تاكنون، هنوز هیچ حادثهای مانند ۱۱ سپتامبر نتوانسته است در فاصلهای كوتاه، اینترنت را تحت تأثیر خود قرار دهد و سایتهای بیشماری را به خود مشغول نماید.
● آمریكاییهای بیسیم
۲۸درصد آمریكاییها- كه ۴۱درصد كاربران اینترنت را تشكیل میدهند- از یك كامپیوتر كتابی كه میتواند به صورت بیسیم به اینترنت یا تلفن همراه متصل شود، استفاده میكنند و به رد و بدل كردن ایمیل میپردازند. خلق مضامین در اینترنت بیش از ۵۳ میلیون بزرگ سال آمریكایی برای انتشار آثار، عقاید، و افكار خود از اینترنت استفاده میكنند.
● وقت بیشتر در پای اینترنت
چهار نفر از هر ده كاربر اینترنت میگویند كه نسبت به ۶ ماه گذشته، وقت بیشتری را در پای اینترنت صرف میكنند، كه اصلیترین دلیل آن نیاز كاری یا تحصیلی بوده است.
● ظهور شهروندهای اینترنتی
۶۸ میلیون آمریكایی از وِبسایت وزارت خانههای دولت آمریكا بازدید میكنند، دو سال قبل این رقم به ۴۰ میلیون تفر میرسید. آنها از این دسترسی جدید برای یافتن پاسخ به سؤلات خود، و جستوجو به دنبال اطلاعاتی در ارتباط حقوق شهروندی خود هستند. ۹۱درصدشان برای ارسال و دریافت ایمیل از اینترنت استفاده میكنند و ۸۴درصدشان برای پیدا كردن اطلاعات به موتورهای جستوجو متوسل میشوند. روزانه ۸۱ میلیون نفرشان از ایمیل استفاده میكنند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست