یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
روغن ماهی به سرطانیها كمك نمیكند
مطالعه و تحقیق بر روی بیش از ۷۰۰ هزار بیمار نشان میدهد با وجود اینكه روغن ماهی برای كاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی بسیار مفید است، اما كمكی به جلوگیری از سرطان نمیكند. البته این بدین معنا نیست كه اسیدهای چرب امگا ،۳ فایدهای برای سلامت انسان ندارند. این اسیدها كه در ماهیهای چربی مثل ماهی آزاد و ساردین وجود دارند باعث جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی، بهبود عملكرد قلب و رگهای خونی و كاهش میزان چربیهای خون (تری گلیسیرید) میشوند. محققان مصرف ماهی را به عنوان یكی از منابع پروتئین به جای گوشت قرمز بسیار توصیه میكنند زیرا ماهی دارای چربیهای اشباع شدهای است كه در گوشت قرمز موجود نیست. برخی نیز معتقدند ماهی باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان روده و پروستات میشود. با این حال مصرف ماهی ۲ بار در هفته توصیه میشود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان حسین امیرعبداللهیان ترکیه دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم افغانستان مجلس
سیل هواشناسی تهران شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی یسنا آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو دلار قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم بانک مرکزی بازار خودرو حقوق بازنشستگان ارز
مسعود اسکویی تلویزیون صدا و سیما جهان حج مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه حماس روسیه آمریکا انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان رئال مادرید لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
آیفون اینستاگرام دیابت اپل ناسا عکاسی تبلیغات موبایل گوگل
کبد چرب فشار خون گرما