شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

گراتین کلم بروکلی


گراتین کلم بروکلی

▪ مواد لازم برای ۶نفر:
- کلم بروکلی بدون ساقه-۳بوته بزرگ
- کره-۲ قاشق غذاخوری
- آرد- یک چهارم پیمانه
- شیر- یک پیمانه
- خامه غلیظ-۴ قاشق غذاخوری
- پودر جوزهندی- کمی
- نمک و فلفل- به اندازه …

مواد لازم برای ۶نفر:

- کلم بروکلی بدون ساقه-۳بوته بزرگ

- کره-۲ قاشق غذاخوری

- آرد- یک چهارم پیمانه

- شیر- یک پیمانه

- خامه غلیظ-۴ قاشق غذاخوری

- پودر جوزهندی- کمی

- نمک و فلفل- به اندازه کافی

- پنیر رنده شده مازارلا- سه چهارم پیمانه

طرز تهیه:

کلم بروکلی را خرد کنید و در آب در حال جوش حاوی کمی نمک بریزید و بگذارید به مدت ۲تا۳ دقیقه بجوشد؛ سپس بلافاصله در آب سرد قرار دهید و آبکش کنید و کنار بگذارید.

برای تهیه سس، کره را در ماهی تابه ذوب و آرد را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید. شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا آرد در شیر باز شود. سس را مرتب هم بزنید و موقعی که کمی غلیظ شد، از روی حرارت بردارید.

خامه، پودر جوز هندی، نمک و فلفل و نیمی از پنیر را به سس اضافه کنید و هم بزنید. کلم بروکلی را به سس اضافه و خوب مخلوط کنید و در ظرف پیرکس که از قبل کمی چرب شده است، بریزید. بقیه پنیر را روی کلم بریزید و به مدت ۱۵دقیقه در فر با حرارت ۲۰۰درجه سلسیوس بپزید.