جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
مجله ویستا

ساندویچ قارچ


ساندویچ قارچ

مواد لازم:
قارچ: ۴۰۰ گرم،
پیازچه: ۱۰۰ گرم،
جعفری: ۵۰ گرم،
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری،
شیر: یک لیوان،
سیر: یک حبه،
نمک، فلفل،
پنیر پیتزا، نان تست و روغن سرخ کردنی: به میزان لازم.

طرز …

مواد لازم:

قارچ: ۴۰۰ گرم،

پیازچه: ۱۰۰ گرم،

جعفری: ۵۰ گرم،

آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری،

شیر: یک لیوان،

سیر: یک حبه،

نمک، فلفل،

پنیر پیتزا، نان تست و روغن سرخ کردنی: به میزان لازم.

طرز تهیه:

مقداری روغن در ظرفی ریخته و پیازچه‌ها را که خرد کرده‌اید درون آن تفت دهید. حالا قارچ‌ها را که خوب شسته و خرد شده‌اند، با پیازچه تفت داده تا آب آن کشیده شود. سیر را هم رنده‌کرده و درون مواد بریزید. آرد سفید را هم اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید. حالا شیر را درون ظرف بریزید و مرتب هم بزنید تا مایع غلیظ و سفت شود. نمک و فلفل را هم بیفزایید و هم بزنید. در آخرین مرحله جعفری را که تمیز شسته و خرد کرده‌اید، داخل بقیه مواد بریزید و ظرف را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا کمی سرد شود. تعدادی نان تست روی سینی فر بگذارید و از مواد آماده شده روی آن بریزید و در پایان هم پنیر پیتزای رنده شده روی آنها بریزید و سینی فر را در حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا پنیر پیتزا آب شده و روی آن طلایی شود. ساندویچ‌ها آماده است.