سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
مجله ویستا
خورش هویج
مواد لازم:
مرغ=۱ عدد در حدود ۵/۱ کیلوگرم(یا گوشت ۷۵۰ گرم)
پیاز سرخ کرده=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
هویج=یک کیلو
آلوی خشک=۲۵۰ گرم
زعفران سائیده=یک قاشق چایخوری
شکر=یک تا دو قاشق سوپخوری
روغن=۱۵۰ گرم
نمک=بقدر کافی
● طرز تهیه:
مرغ یا گوشت را با پیاز سرخ کرده و ۲ تا ۳ لیوان آب میگذاریم بپزد.هویج را ورقه و خلال میکنیم و با روغن کمی سرخ میکنیم و با آلوی شسته شده داخل گوشت میریزیم می گذاریم بپزد. زعفران را در آب جوش حل میکنیم با کمی نمک و شکر داخل خورش میریزیم و میگذاریم خورش کاملا به روغن بیفتد. در صورتیکه بخواهیم خورش ترش بشود کمی آبلیمو اضافه مینماییم.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان حرم شاهچراغ شاهچراغ ایران دولت چهاردهم پزشکیان ترور دولت انتخابات سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری رئیس جمهور
شیراز شهرداری تهران تهران پشه آئدس بازنشستگان هواشناسی شورای شهر تهران وزارت بهداشت قتل پلیس راهور پلیس
افغانستان قیمت خودرو ایران خودرو ترافیک خودرو قیمت دلار قیمت طلا دولت سیزدهم دلار حقوق بازنشستگان
تعزیه نذری تلویزیون امام حسین دفاع مقدس سینمای ایران سینما سریال مداحی
مغز فناوری دانشگاه تهران دانش بنیان
رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ فلسطین ترامپ غزه ترور ترامپ آمریکا جنگ غزه اسرائیل روسیه جو بایدن ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال یورو 2024 رامین رضاییان لیونل مسی تیم ملی اسپانیا تیم ملی انگلیس باشگاه پرسپولیس مهدی طارمی نقل و انتقالات لیگ برتر
همستر کامبت هوش مصنوعی دیابت ایلان ماسک موبایل ناسا اینترنت اپل کد مورس
تب دنگی رژیم غذایی گرمازدگی ویتامین دی تغذیه سالم کاهش وزن حافظه