پنجشنبه, ۳۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 18 April, 2024
مجله ویستا

چلو جومبالایا | طرز تهیه چلو جومبالایا


مواد لازم برای چلو جومبالایا
 
برنج  1 فنجان
پیاز  1 عدد
سیر  1 لپه
کره  قدری
فلفل سیاه  قدری
نمک  قدری
فلفل هندی  قدری
میگو تاره  چند دانه
گوجه فرنگی  250 گرم
 

چلو جومبالایا | طرز تهیه چلو جومبالایا
 
طرز تهیه چلو جومبالایا
یک فنجان برنج صدری را مدت 13 دقیقه در قدری آب مخلوط با نمک بجوشانید و سپس بطریقه عادی آن را از چلو صافی بگذرانید
یکدانه پیاز درشت را پوست کنده ، همراه با یک لپه سیر خیلی ریز خرد کنید و در مقداری کره یا مارگارین کمی سرخ نمائید ، سپس 250 گرم گوجه فرنگی را قطعه قطعه کرده عصاره آنرا بگیرید و جداگانه در ظرفی حاضر بگذارید
برنج جوشانیده را در قابلمه گود ریخته سیر و پیاز خرد شده و عصاره گوجه فرنگی و چندانه میگو تمیز کرده و قدری فلفل سیاه ، نمک گرد فلفل هندی را مخلوطش کنید و در دیگ را گذاشته روی اتش ملایم مدت 30 الی 40 دقیقه بپزید ، سپس گرما گرم به سر سفره ببرید.
 

چلو جومبالایا | طرز تهیه چلو جومبالایا
نکات تکمیلی در مورد چلو جومبالایا

چلو جومبالایا جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
چلو جومبالایا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

چلو جومبالایا ، طرز تهیه چلو جومبالایا


همچنین مشاهده کنید