یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
فیله مدالیون
فیله مدالیون با سس مخصوصی تهیه میشود و اگرچه طبخ آن در نهایت سادگی انجام میپذیرد، نتیجه آن غذایی حاوی پروتئین و بسیار خوشمزه است. مواد لازم و طرز تهیه آن را در ادامه بخوانید.
مواد لازم:
فیله گوساله: ۲۴۰ گرم
آب پیاز: ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۱۰۰ گرم
مواد لازم برای سس:
آب آلبالو: نصف پیمانه
آب انگور قرمز: ۱ پیمانه
آرد ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
فیله گوساله را به تکههای ۷۰ گرمی تقسیم کرده، با آب پیاز، سس سویا و روغن زیتون مخلوط میکنیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم. آب آلبالو، آب انگور و آرد ذرت را مخلوط کرده و هم میزنیم تا کاملا حل شود، سپس روی حرارت گذاشته و مجدداً به آرامی میزنیم تا رنگ سس قرمز و شفاف شود و پس از دو دقیقه از روی حرارت برمیداریم. در این حالت سس غلیظ و شفاف میشود.
تکههای گوشت را روی حرارت به ترتیب ۳ دقیقه (یک طرف) و ۲ دقیقه (طرف دیگر) قرار داده و سرخ میکنیم و روی هم میچینیم. سس را روی تکههای گوشت میریزیم و فیله مدالیون را تزئین و سرو میکنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست