پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
مجله ویستا

کوکوی ذرت و پنیر


کوکوی ذرت و پنیر

● مواد لازم برای شش تا هشت نفر
▪ شش تا ۱۰ عدد تخم مرغ
▪ دو تا سه فنجان پنیر چدار
▪ شش لایه نان خرد شده
▪ دو فنجان شیر
▪ نمک و فلفل
▪ یک فنجان ذرت
▪ نصف فنجان کلم بروکلی خرد شده
▪ نصف …

مواد لازم برای شش تا هشت نفر

شش تا ۱۰ عدد تخم مرغ

دو تا سه فنجان پنیر چدار

شش لایه نان خرد شده

دو فنجان شیر

نمک و فلفل

یک فنجان ذرت

نصف فنجان کلم بروکلی خرد شده

نصف فنجان قارچ خرد شده

یک فنجان نان خرد شده

یک قاشق مرباخوری ریحان یا آویشن

طرز تهیه

در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها را شکسته و کاملاً هم بزنید و سپس آن را با شیر و پنیر به خوبی مخلوط کنید. سپس نان را اضافه کرده و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه کنید.

سپس قارچ، کلم بروکلی و ذرت را اضافه کرده و هم بزنید.

ته ظرفی را چرب کرده و این مخلوط را درآن بریزید و آویشن یا ریحان روی آن بپاشید. ظرف را برای پنج دقیقه درون فر قراردهید. می توانید مواد را درون تابه ای نسوز ریخته و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را سرخ کنید و سپس مانند پیتزا آن را برش دهید.

[نوشین مقدم]