چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

نان باقلوا


نان باقلوا

مواد لازم:
۱) ۲ قاشق غذاخوری عسل
۲ ) ۲ قاشق غذاخوری آب
۳) پوست لیمو و پرتقال به میزان کافی
۴) یک چهارم قاشق چای خوری دارچین (یا یک چوب دارچین)
۵ ) یک پیمانه میوه مغزدار خرد شده
۶) یک قاشق …

مواد لازم:

۱) ۲ قاشق غذاخوری عسل

۲ ) ۲ قاشق غذاخوری آب

۳) پوست لیمو و پرتقال به میزان کافی

۴) یک چهارم قاشق چای خوری دارچین (یا یک چوب دارچین)

۵ ) یک پیمانه میوه مغزدار خرد شده

۶) یک قاشق چای خوری عسل

۷) نصف قاشق چای خوری دارچین

۸) ۲ برش نان تست

۹) یک عدد تخم مرغ

۱۰) ۲ قاشق غذاخوری شیر

۱۱) یک قاشق غذاخوری آب لیمو

۱۲) یک قاشق غذاخوری آب پرتقال

۱۳) نصف قاشق چای خوری وانیل

۱۴) کمی نمک

۱۵ ) کمی میوه مغزدار، پوست پرتقال یا لیمو و دارچین برای تزئین روی مواد.

طرز تهیه:

۲ قاشق غذاخوری عسل، آب، پوست لیمو و پرتقال و یک چهارم قاشق چای خوری دارچین را با هم بجوشانید تا کمی غلیظ شود.

مواد را از روی حرارت بردارید و پوست میوه و چوب دارچین را ( در صورت استفاده) از مواد جدا کنید.

یک پیمانه میوه مغزدار و نصف قاشق چای خوری دارچین و یک قاشق چای خوری عسل را در ظرف دیگری مخلوط کنید.

مخلوط میوه را بین ۲ برش نان قرار دهید.

یک عدد تخم مرغ، شیر، آب لیمو، آب پرتقال، وانیل و نمک را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و ۲ طرف ساندویچ به دست آمده را در یک عدد تخم مرغ بغلتانید تا هر طرف کاملا با مایه پوشیده شود.

کمی کره یا روغن در تابه بریزید و ۲ طرف نان تست را سرخ کنید تا هر ۲ طرف طلایی شود.

شربت آماده شده را در مرحله اول که غلیظ شده روی مواد بریزید و با پوست میوه (در مرحله اول) و میوه مغزدار تزئین کنید.