پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا

کلوچه کنجد


کلوچه کنجد

● مواد لازم برای ۱۴ عدد کلوچه
▪ بادام آسیاب شده- یک و یک چهارم پیمانه
▪ نمک- یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ جوش شیرین- نصف قاشق مرباخوری
▪ عسل- یک سوم پیمانه
▪ ارده- یک سوم پیمانه
▪ روغن …

مواد لازم برای ۱۴ عدد کلوچه

بادام آسیاب شده- یک و یک چهارم پیمانه

نمک- یک چهارم قاشق مرباخوری

جوش شیرین- نصف قاشق مرباخوری

عسل- یک سوم پیمانه

ارده- یک سوم پیمانه

روغن مایع- یک قاشق غذاخوری

دانه کنجد- یک چهارم پیمانه

وانیل- کمی

طرزتهیه:

بادام آسیاب شده را با نمک و جوش شیرین مخلوط کنید. مواد خشک را با عسل ، ارده، روغن و وانیل مخلوط کنید و به شکل خمیر در بیاورید. خمیر را به اندازه یک گردوی متوسط شکل دهید و در دانه کنجد بغلتانید و روی سینی حاوی کاغذ روغنی بچینید. کلوچه ها را در فر که از قبل روی ۱۷۰درجه سانتی گراد تنظیم شده است قرار دهید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه کمی طلایی شود.