پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
جان مک کین و بحران عراق
جان مک کین و میت رامنی،دو نامزد افراطی حزب جمهوریخواه ایالات متحده آمریکا در تجزیه و تحلیل مسائل موجود در عراق بسیار ناتوان هستند.این ناتوانی و ضعف آنها خود را در موارد متعددی بروز داده است.جان مک کین سعی دارد مدیریت جنگ عراق توسط جرج واکر بوش و دیگر نومحافظه کاران افراطی را مورد انتقاد قرار دهد اما او با کلیت جنگ عراق و زمان و نحوه وقوع آن موافق است.مک کین که همانند میت رامنی از نامزدهای افراطی حزب جمهوریخواه محسوب می شود در صورت پیروزی نهایی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۰۸ میلادی هیچ گونه برنامه مدونی جهت اداره عراق ندارد.
این در حالیست که دموکراتهای آمریکا سعی دارند جهت جلب رضایت و نظر مثبت اقشار مختلف آمریکا به هر نحو ممکن مخالفت خود را با جنگ عراق و سیاستهای بوش پسر در این کشور نشان دهند.کاندیدای جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اخیرااز مواضع کاندیداهای دموکراتها درباره عراق انتقاد کرد و گفت که عقبنشینی سریع نیروهای آمریکایی منجر به نسلکشی میشود!
جان مک کین همزمان علیه مواضع هیلاری کلینتون و باراک اوباما کاندیداهای دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا درباره عراق موضعگیری کرد. کلینتون و اوباما ضمن حمایت از عقب نشینی نیروهای آمریکایی از عراق اعلام کردهاند در صورت برگزیده شدن، در اولین ماههای ریاست جمهوری خود از عراق خارج خواهند شد.
مک کین سناتور ۷۱ ساله ایالت آریزونا در این خصوص سخنانی گفته است که تاحدود زیادی مضحکانه است:
اوباما و کلینتون خواستار تعیین تاریخ عقب نشینی هستند. این با هرج ومرج و نسلکشی فرقی ندارد. این مسئله تمامی موفقیتهای کسب شده را زیر سوال میبرد و القاعده میتواند به جهانیان بگوید که آمریکا را شکست داده است. من اگر رئیس جمهور شوم، اجازه چنین اتفاقی را نخواهم داد.
کاندیدای جوان و سیاهپوست دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اعلام کرده که بهشدت با طرح توقف در روند عقبنشینی نیروهای آمریکایی از عراق مخالف است. اوباما ضمن مخالفت با توقف طرح عقب نشینی نیروهای آمریکایی از عراق تاکید کرده است که نیروهای آمریکایی باید سریعا و مسئولانه از خاک عراق خارج شوند.
به عقیده باراک اوباما، بجای قولها و راهبردهای اشتباه، آمریکاییها به عقبنشنیی سریع و مسئولانه نیروهای نظامی که فشار بر ارتش را کاهش میدهد و عراقیها را نیز به آشتی ملی تشویق میکند، نیاز دارند. این درحالی است که رابرت گیتس وزیر دفاع آمریکا اخیرا از طرح توقف کاهش نیروهای آمریکایی در عراق حمایت کرد. قرار است شمار ۱۵۷ هزار نیروی آمریکایی که درحال حاضر در عراق حضور دارند، تا ژوئیه ۲۰۰۸میلادی به ۱۳۰ هزار نفر کاهش یابد. همچنین نامزد زن حزب دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، اظهارات وزیر دفاع این کشور درباره توقف کاهش نیروهای آمریکایی از عراق را بسیار مایوسکننده دانسته است.
آنچه مسلم است اینکه جان مک کین به عنوان نامزد افراطی حزب جمهوریخواه ایالات متحده آمریکا از موفقیتی در عراق سخن می گوید که به هیچ عنوان وجود خارجی ندارد.در حالی که افراطی ترین نومحافظه کاران نسبت به شکست ایالات متحده آمریکا در بغداد صحه گذاشته اند،نامزد جمهوریخواه ایالات متحده آمریکا از موفقیت در عراق سخن می گوید!
از سوی دیگر،مک کین و دیگر جمهوریخواهان همواره سعی کرده اند در راه دولت آشتی ملی عراق هرج و مرج ایجاد نموده و با همراهی القاعده بمب گذاریهای هدفمندی در بغداد و دیگر شهرها انجام دهند.از این رو ادعای مک کین در خصوص عراق به هیج عنوان موثق و قابل اطمینان نیست.بازها و حتی دموکراتهای واشنگتن خود اصلی ترین عوامل بوجود آمدن بحران امنیت در عراق هستند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست