شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

دسر برنج و نارگیل


دسر برنج و نارگیل

● مواد لازم:
▪ برنج نیمه: نصف لیوان
▪ شیر: ۲ لیوان
▪ آب: نصف لیوان
▪ کمی نمک
▪ پودر ژلاتین: ۲ قاشق مرباخوری
▪ آب سرد: ۲ قاشق غذاخوری
▪ کمی وانیل
▪ زرده تخم مرغ: ۴ عدد
▪ شکر: کمتر از نصف لیوان
▪ …

مواد لازم:

برنج نیمه:

نصف لیوان

شیر:

۲ لیوان

آب:

نصف لیوان

کمی نمک

پودر ژلاتین:

۲ قاشق مرباخوری

آب سرد:

۲ قاشق غذاخوری

کمی وانیل

زرده تخم مرغ:

۴ عدد

شکر:

کمتر از نصف لیوان

خامه زده شده:

نصف لیوان

نارگیل تفت داده:

نصف لیوان

طرز تهیه:

برنج، نصف لیوان شیر، آب و کمی نمک را به جوش بیاورید و سپس به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت کم بپزید تا آب آن کاملا خشک شود.

در ظرف دیگری پودر ژلاتین را در ۲ قاشق غذاخوری آب حل کنید و کنار بگذارید.

در ظرف جداگانه ای بقیه یک و نیم لیوان شیر و وانیل را به جوش بیاورید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بماند.

زرده تخم مرغ را با شکر هم بزنید سپس مخلوط شیر را کم کم به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و بپزید تا کمی غلیظ شود. ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید وپس از آن برنج را بیفزایید.

مواد به دست آمده را روی کاسه حاوی آب یخ قرار دهید و هم بزنید و به محض غلیظ شدن خامه و نارگیل تفت داده را به آن اضافه کنید و در ظرف های مناسب بریزید تا خنک شود.