چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
دسر برنج و نارگیل
مواد لازم:
برنج نیمه:
نصف لیوان
شیر:
۲ لیوان
آب:
نصف لیوان
کمی نمک
پودر ژلاتین:
۲ قاشق مرباخوری
آب سرد:
۲ قاشق غذاخوری
کمی وانیل
زرده تخم مرغ:
۴ عدد
شکر:
کمتر از نصف لیوان
خامه زده شده:
نصف لیوان
نارگیل تفت داده:
نصف لیوان
طرز تهیه:
برنج، نصف لیوان شیر، آب و کمی نمک را به جوش بیاورید و سپس به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت کم بپزید تا آب آن کاملا خشک شود.
در ظرف دیگری پودر ژلاتین را در ۲ قاشق غذاخوری آب حل کنید و کنار بگذارید.
در ظرف جداگانه ای بقیه یک و نیم لیوان شیر و وانیل را به جوش بیاورید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بماند.
زرده تخم مرغ را با شکر هم بزنید سپس مخلوط شیر را کم کم به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و بپزید تا کمی غلیظ شود. ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید وپس از آن برنج را بیفزایید.
مواد به دست آمده را روی کاسه حاوی آب یخ قرار دهید و هم بزنید و به محض غلیظ شدن خامه و نارگیل تفت داده را به آن اضافه کنید و در ظرف های مناسب بریزید تا خنک شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست