شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
دسر برنج و نارگیل
مواد لازم:
برنج نیمه:
نصف لیوان
شیر:
۲ لیوان
آب:
نصف لیوان
کمی نمک
پودر ژلاتین:
۲ قاشق مرباخوری
آب سرد:
۲ قاشق غذاخوری
کمی وانیل
زرده تخم مرغ:
۴ عدد
شکر:
کمتر از نصف لیوان
خامه زده شده:
نصف لیوان
نارگیل تفت داده:
نصف لیوان
طرز تهیه:
برنج، نصف لیوان شیر، آب و کمی نمک را به جوش بیاورید و سپس به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت کم بپزید تا آب آن کاملا خشک شود.
در ظرف دیگری پودر ژلاتین را در ۲ قاشق غذاخوری آب حل کنید و کنار بگذارید.
در ظرف جداگانه ای بقیه یک و نیم لیوان شیر و وانیل را به جوش بیاورید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بماند.
زرده تخم مرغ را با شکر هم بزنید سپس مخلوط شیر را کم کم به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و بپزید تا کمی غلیظ شود. ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید وپس از آن برنج را بیفزایید.
مواد به دست آمده را روی کاسه حاوی آب یخ قرار دهید و هم بزنید و به محض غلیظ شدن خامه و نارگیل تفت داده را به آن اضافه کنید و در ظرف های مناسب بریزید تا خنک شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت سیستان و بلوچستان چین انتخابات مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم حسن روحانی جنگ نیکا شاکرمی رهبر انقلاب معلمان مجلس
سیل هواشناسی ایران تهران آتش سوزی باران سازمان هواشناسی اصفهان شهرداری تهران پلیس قوه قضاییه معلم
خودرو قیمت خودرو قیمت دلار تورم مسکن قیمت طلا بازار خودرو سهام عدالت دلار حقوق بازنشستگان ایران خودرو بانک مرکزی
صدا و سیما مهران غفوریان تلویزیون ساواک سریال موسیقی بی بی سی سینمای ایران عفاف و حجاب دفاع مقدس
هوش مصنوعی
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه جنگ غزه آمریکا روسیه ترکیه حماس اوکراین انگلیس نوار غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر سپاهان باشگاه استقلال علی خطیر باشگاه پرسپولیس بازی تراکتور جواد نکونام لیگ قهرمانان اروپا
آیفون اپل ناسا گوگل صاعقه سوئیس تماس تصویری عکاسی تلفن همراه
کبد چرب فشار خون طول عمر