چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی شکلاتی


شیرینی شکلاتی

● مواد لازم برای شیرینی
۱) نصف پیمانه کره
۲) یک چهارم پیمانه شکر
۳) ۵قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۴) یک عدد تخم مرغ زده شده
۵) یک قاشق چای خوری وانیل
۶) ۵/۱ پیمانه بیسکویت خرد شده
۷) یک پیمانه …

مواد لازم برای شیرینی

۱) نصف پیمانه کره

۲) یک چهارم پیمانه شکر

۳) ۵قاشق غذاخوری پودر کاکائو

۴) یک عدد تخم مرغ زده شده

۵) یک قاشق چای خوری وانیل

۶) ۵/۱ پیمانه بیسکویت خرد شده

۷) یک پیمانه نارگیل

۸) نصف پیمانه گردوی خردشده

مواد لازم برای داخل شیرینی

۱) یک سوم پیمانه کره نرم شده

۲) سه قاشق غذاخوری پودر کاسترد

۳) یک چهارم پیمانه شیر

۴) ۳ پیمانه پودر قند

مواد لازم برای رویه شیرینی

۱) ۲۲۵ گرم شکلات نیمه شیرین

۲) ۲قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه لایه شیرینی

۱) کره را آب و شکر و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید تا صاف و یکدست شود.

۲) تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید.

۳ - بیسکویت، نارگیل و گردو را اضافه و در ظرف چهارگوش پهن کنید و بگذارید به مدت ۲۰دقیقه در یخچال بماند.

طرز تهیه مواد داخل شیرینی

۱) کره را هم بزنید تا صاف و یکدست شود، سپس پودر کاسترد و شیر را به آن اضافه کنید. شکر را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید و روی لایه زیر شیرینی بریزید و مجدد در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.

طرز تهیه روی شیرینی:

۱) شکلات و کره را آب کنید تا یک دست شود و روی شیرینی بریزید تا شکلات سفت شود. توجه داشته باشید قبل از سفت شدن شکلات با استفاده از یک چاقوی داغ، شیرینی را برش بزنید.

پودر کاسترد را از مغازه های لوازم شیرینی فروشی می توانید بخرید.



همچنین مشاهده کنید