شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
کوکوهای مخصوص مهمانیهای شیک و باکلاس!
کوکوی هفتطبقه
اگر یک مهمانی کلاس بالا و شیک دارید و می خواهید کنار غذاهای سنتی پلو خورشی غذاهای نانی هم بگذارید، این کوکو را از دست ندهید. مطمئن باشید مهمان ها از هنر شما انگشت به دهان می مانند.
مواد لازم برای ۶-۴ نفر
۲/۱ و ۱ پیمانه لوبیا سبز خرد و پخته شده
۳ پیمانه هویج پخته و رنده شده
۱ ق س آرد گندم
۲/۱ پیمانه خلال بادام
به میزان لازم نمک و فلفل
۳ پیمانه سیبزمینی پخته و رنده شده
۲/۱ پیمانه پیاز خردشده
۴ ق س روغن
۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده
۲ ق م دارچین
۲/۱ پیمانه گردوی خردشده
۱ ق م زردچوبه
۲ پیمانه نخودفرنگی پخته
۳۰۰ گرم سینه مرغ خام چرخ شده
۵۰ گرم کره
۱۲ عدد تخممرغ
۱ ق س آبلیمو
۲۰۰ گرم کالباس خردشده
طرز تهیه:
۱. ابتدا لوبیا سبز خرد و پختهشده را در یککاسه بریزید. در یککاسه دیگر هویج را با آرد و ۴/۱ پیمانه خلال بادام و مقداری نمک مخلوطکنید. سیبزمینی را هم در یککاسه دیگر با بقیه خلال بادام مخلوطکنید.
۲. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا پیاز را با گوشت، گردو، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین تفت دهید، سپس آن را کنار بگذارید.
۳. مرغ چرخ شده را با کره، نمک و کمی فلفل مزه دار کرده و در یککاسه بریزید. کالباس را در یک ظرف دیگر با ۲ عدد تخممرغ مخلوطکنید. نخودفرنگی پخته را چرخکرده و در یککاسه بریزید.
۴. حالا هریک از مواد را که در کاسههای جداگانه ریختهاید، هر یک را با ۲ عدد تخممرغ مخلوطکنید و به ترتیب آنها را در یک قالب مستطیل با ارتفاع ۱۰ سانتیمتر بهصورت لایهلایه بریزید. قالب را در یک ظرف آب قرار داده و بهصورت بن ماری آن را در فر بگذارید. روی قالب را فویل بکشید.
۵. زمانی که یک سیخ چوبی را در کوکو فروبرده و مواد به آن نچسبید، قالب را از داخل ظرف آب درآورید و فویل را بازکنید، سپس آن را دوباره در فر به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.
۶. بعد از ۱۵ دقیقه قالب را از فر درآورده و بگذارید کمی از حرارت آن کم شود و بعد کوکو را در ظرف موردنظر برگردانید.
مافین کوکو
اگر همیشه فکر میکردید که با قالب مافین فقط میشود کیک درست کرد، سخت در اشتباه بودید. با این قالبها انواع غذاهای متفاوت میتوان درست کرد. یکی از این غذاهای خوشمزه کوکوی مافینی است که شکلی متفاوت با بقیه کوکوها دارد و برای مهمانی های جوان پسند بسیار مناسب است .
مواد لازم برای ۴ نفر
۶ عدد تخممرغ
۳ /۱ پیمانه خامه
۳۰۰ گرم قارچ
۳۵۰ گرم اسفناج
۴ /۱ پیمانه نخودفرنگی پخته
۴ /۱ پیمانه پنیر پیتزای رنده شده
به میزان لازم نمک و فلفل
۲ ق س روغن
طرز تهیه:
۱. فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. اسفناج را بشویید و آن را در سبدی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود، سپس ریز خرد کنید. قارچها را هم بعد از شستوشو بهصورت نگینی خرد کنید.
۲. در یک کاسه تخممرغها را با خامه و مقداری نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. حالا اسفناج، نخودفرنگی، قارچ خرد شده و پنیر پیتزا را اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید. در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری به مواد بزنید.
۳. قالبهای مافین را با مقداری روغن چرب کنید. حالا ۳/۲ از قالبها را با مخلوط حاصل پر کنید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا کوکو آماده شود.
۴. بعدازآنکه کوکو آماده شد، قالبها را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شوند، سپس کوکوها را از قالبها درآورده و در ظرف موردنظرتان بچینید..
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت چین سیستان و بلوچستان انتخابات امیرعبداللهیان شورای نگهبان حسن روحانی مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس نیکا شاکرمی
سیل ایران هواشناسی تهران شهرداری تهران باران سازمان هواشناسی آتش سوزی یسنا فضای مجازی پلیس زلزله
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا مسکن تورم بانک مرکزی قیمت دلار حقوق بازنشستگان بازار خودرو دلار ارز ایران خودرو
صدا و سیما مسعود اسکویی سوئد مهران غفوریان رضا عطاران بی بی سی تلویزیون صداوسیما موسیقی سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه اسرائیل فلسطین روسیه آمریکا ترکیه حماس اوکراین نوار غزه انگلیس
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال علی خطیر جواد نکونام تراکتور بازی لیگ قهرمانان اروپا
آیفون اینستاگرام اپل ناسا گوگل صاعقه تلفن همراه عکاسی کولر
کبد چرب فشار خون گرما