چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

کیک کاکائویی با میوه


کیک کاکائویی با میوه

● مواد لازم برای ۱۲ نفر
▪ ۲۲۶ گرم خامه ترش
▪ یک فنجان آب
▪ دو سوم فنجان روغن کانولا
▪ دو فنجان شکر
▪ دو عدد تخم مرغ
▪ یک قاشق چای خوری وانیل
▪ دو قاشق چای خوری بیکینگ پودر
▪ نصف قاشق …

مواد لازم برای ۱۲ نفر

۲۲۶ گرم خامه ترش

یک فنجان آب

دو سوم فنجان روغن کانولا

دو فنجان شکر

دو عدد تخم مرغ

یک قاشق چای خوری وانیل

دو قاشق چای خوری بیکینگ پودر

نصف قاشق چای خوری جوش شیرین

نصف قاشق چای خوری نمک

دو فنجان آرد

سه چهارم فنجان پودر کاکائو تلخ

سه چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه

دارچین، ادویه، جوز هندی از هر یک نصف قاشق چای خوری

یک هشتم قاشق چای خوری پودر میخک

۲۲۶ گرم شکلات خرد شده

یک فنجان خامه

میوه و بستنی کارامل (برای تزئین)

زمان تهیه:

یک ساعت و ۲۰ دقیقه

طرز تهیه

فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ سانتی گراد گرم کرده و قالب کیک را چرب کنید. در یک کاسه بزرگ، خامه ترش، آب، روغن، شکر، تخم مرغ، وانیل، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کرده و سپس آرد، پودر کاکائو، فلفل و بقیه ادویه ها را به آن اضافه کنید. سپس خمیر حاصله را درون قالب ریخته و به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه درون فر قرار دهید. در کاسه دیگری خامه را به همراه شکلات آب کرده و پس از سرد شدن روی کیک بریزید. سپس میوه ها را روی آن چیده و در صورت تمایل با بستنی کارامل میل کنید.

فرشته علیزاده