چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
کیک کاکائویی با میوه
مواد لازم برای ۱۲ نفر
۲۲۶ گرم خامه ترش
یک فنجان آب
دو سوم فنجان روغن کانولا
دو فنجان شکر
دو عدد تخم مرغ
یک قاشق چای خوری وانیل
دو قاشق چای خوری بیکینگ پودر
نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
نصف قاشق چای خوری نمک
دو فنجان آرد
سه چهارم فنجان پودر کاکائو تلخ
سه چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
دارچین، ادویه، جوز هندی از هر یک نصف قاشق چای خوری
یک هشتم قاشق چای خوری پودر میخک
۲۲۶ گرم شکلات خرد شده
یک فنجان خامه
میوه و بستنی کارامل (برای تزئین)
زمان تهیه:
یک ساعت و ۲۰ دقیقه
طرز تهیه
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ سانتی گراد گرم کرده و قالب کیک را چرب کنید. در یک کاسه بزرگ، خامه ترش، آب، روغن، شکر، تخم مرغ، وانیل، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کرده و سپس آرد، پودر کاکائو، فلفل و بقیه ادویه ها را به آن اضافه کنید. سپس خمیر حاصله را درون قالب ریخته و به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه درون فر قرار دهید. در کاسه دیگری خامه را به همراه شکلات آب کرده و پس از سرد شدن روی کیک بریزید. سپس میوه ها را روی آن چیده و در صورت تمایل با بستنی کارامل میل کنید.
فرشته علیزاده
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست