چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
تارت آلوسیاه
مواد لازم:
آرد:
یک و نیم لیوان
نمک:
کمتر از نصف قاشق مرباخوری
کره:
یک چهارم لیوان
روغن گیاهی:
یک چهارم لیوان
آب سرد:
یک چهارم لیوان
آلو:
۴ لیوان ( بدون پوست و هسته)
شکر:
یک لیوان
تخم مرغ:
۲ عدد
کمی وانیل
آرد:
نصف لیوان
بکینگ پودر:
یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
حرارت فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. یک و نیم لیوان آرد را با نمک مخلوط کنید، کره و روغن را به آن اضافه کنید و با استفاده از نوک انگشتان و یا چنگال هم بزنید تا به شکل خرده نان در بیایند. مقداری آب اضافه کنید تا آرد شکل خمیر بگیرد. خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده باز کنید و در قالب مناسب پهن کنید و کنار بگذارید. در ظرف دیگری آلو را با نصف لیوان شکر مخلوط کنید و روی خمیر بمالید. تخم مرغ ها را با باقی مانده شکر و وانیل هم بزنید، سپس آرد و بکینگ پودر به آن اضافه کنید و روی مخلوط آلو که روی خمیر تارت قرار داده اید، بریزید. تارت را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید و سپس درجه آن را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کاهش و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه پخت را ادامه دهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست