یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
مجله ویستا

گوجه فرنگی پرشده(هندی)


گوجه فرنگی پرشده(هندی)

●مواد لازم برای ۶ نفر:
گوجه فرنگی سفت و بزرگ=۶ عدد
کره=۵۰ گرم
پیاز ریز شده=۱ عدد متوسط
روغن=۵ قاشق غذاخوری
زنجبیل نرم شده=۱ قاشق چایخوری
سیر تازه له شده=۱ قاشق چایخوری
فلفل=۱ قاشق …

مواد لازم برای ۶ نفر:

گوجه فرنگی سفت و بزرگ=۶ عدد

کره=۵۰ گرم

پیاز ریز شده=۱ عدد متوسط

روغن=۵ قاشق غذاخوری

زنجبیل نرم شده=۱ قاشق چایخوری

سیر تازه له شده=۱ قاشق چایخوری

فلفل=۱ قاشق چایخوری

نمک=۱ قاشق چایخوری

پودر کاری=۲/۱ قاشق چایخوری

گوشت بره چرخ شده=۴۵۰ گرم

فلفل سبز=۱ عدد

گشنیز تازه

نکته:در این دستور غذایی می توانید بجای گوجه فرنگی از فلفل سبز دلمه ای نیز استفاده کنید.

طرز تهیه:

۱.فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم می کنیم.گوجه فرنگیها را شسته سر آنها را برداشته و داخل آن را خالی می کنیم.

۲.ظرف نسوزی را با ۵۰ گرم کره چرب می کنیم و گوجه فرنگیها را در ظرف قرار می دهیم.

۳.روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز را در آن سرخ می کنیم.

۴.حرارت را کم کرده زنجبیل،سیر،فلفل،نمک و پودر کاری را به آن می افزائیم و مخلوط را به مدت ۵-۳ دقیقه تفت می دهیم.

۵.گوشت را به آن افزوده و ۱۵-۱۰ دقیقه می پزیم.

۶.فلفل سبز و گشنیز را اضافه کرده و ۳ تا ۵ دقیقه دیگر مخلوط را تفت می دهیم.

۷.با قاشق داخل گوجه فرنگیها را از مخلوط گوشت پر می کنیم و سر آنها را می گذاریم.گوجه فرنگیها را در فر به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه می پزیم.

۸.گوجه فرنگیها را در ظرف کشیده و به صورت گرم صرف می کنیم.

فریال