جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
پلوی میگو
میزان فسفر این جانور بسیار زیاد است و اگر درست پخته شود لذیذ خواهد بود.تجربه نشان داده است که کودکان نیز این غذا را درست دارند.قبل از خواندن دستور پخت «پلو میگو» یک کار را فراموش نکنید. حتماً میگوها را در آب بجوشانید.این کار باعث میشود که بوهای نامطبوع آن برای همیشه از بین برود. حالا «پلومیگو» را بر طبق دستور تهیه کنید و لذت ببرید.
مواد لازم:
برنج خیس کرده ۳ پیمانه
میگوی پاک کرده ۵۰۰ گرم
پیاز خرد شده ۲ عدد
سبزی ساطوری ۲۵۰ گرم
زردچوبه، نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا برنج را به همراه ۵ پیمانه آب و مقدار نمک در ظرف ریخته و روی حرارت قرار دهید. پس از به جوش آمدن، برنج را آبکش نمایید، در ظرف دیگری پیاز را کمی تفت دهید تا طلایی شود. سپس میگو را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه به پیاز اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
پس از ۵ دقیقه مواد را از داخل ماهیتابه خارج کرده و سبزی را در باقیمانده روغن تفت داده و مجدداً میگو را با پیاز به ماهیتابه برگردانده و زیر و رو کنید. برنج آماده شده را درون ظرفی ریخته و مایه میگوی آماده شده را بین برنج ریخته، در ظرف را گذاشته و دمکن را روی ظرف قرار دهید و اجازه دهید برنج کاملاً دم بکشد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست