چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
نان کنجدی
مواد لازم:
آرد: ۴ پیمانه
دانه کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
نمک: ۲ قاشق مرباخوری
شکر: یک چهارم قاشق مرباخوری
خمیرمایه (پودر فوری): ۲ قاشق مرباخوری
آب ولرم: یک و نیم پیمانه
روغن زیتون: ۲ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
آرد، دانه کنجد، نمک، مایه خمیر و شکر را با هم مخلوط کنید.
آب را به اندازه ای اضافه کنید که خمیر به دست بیاید. خمیر را به مدت ۳ دقیقه ورز دهید و به شکل توپ در بیاورید و به روغن زیتون آغشته کنید؛ سپس در یک کاسه تمیز قرار دهید، با حوله بپوشانید و بگذارید یک ساعت بماند تا ۲ برابر شود.
خمیر را به مدت یک دقیقه ورز دهید و به ۱۶ قسمت تقسیم کنید و هر یک را با وردنه باز کنید.
ماهیتابه را گرم کنید، هر بار یک عدد خمیر باز شده را روی آن بگذارید، هر طرف را به مدت یک تا ۲ دقیقه حرارت دهید تا پف کند و لکه های قهوه ای روی آن ظاهر شود.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا مجلس مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی دولت سیزدهم خلیج فارس دولت لایحه بودجه 1403 شورای نگهبان حجاب مجلس یازدهم
روز معلم سلامت حج تمتع تهران هواشناسی قوه قضاییه شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش دستگیری فضای مجازی شورای شهر تهران
بانک مرکزی دلار ارز خودرو قیمت دلار قیمت طلا ایران خودرو قیمت خودرو سایپا مالیات بازار خودرو تورم
سریال تلویزیون سینمای ایران سینما نون خ موسیقی تئاتر کتاب فیلم دفاع مقدس رسانه ملی
اسرائیل جنگ غزه رژیم صهیونیستی غزه فلسطین نوار غزه حماس عربستان یمن نتانیاهو ترکیه افغانستان
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال سپاهان بایرن مونیخ تراکتور باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا اینستاگرام اپل فناوری همراه اول آیفون گوگل
داروخانه مسمومیت دیابت قهوه کاهش وزن بارداری خواب سلامت روان آلزایمر