چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

نان کنجدی


نان کنجدی

آرد، دانه کنجد، نمک، مایه خمیر و شکر را با هم مخلوط کنید.

مواد لازم:

آرد: ۴ پیمانه

دانه کنجد: ۳ قاشق غذاخوری

نمک: ۲ قاشق مرباخوری

شکر: یک چهارم قاشق مرباخوری

خمیرمایه (پودر فوری): ۲ قاشق مرباخوری

آب ولرم: یک و نیم پیمانه

روغن زیتون: ۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

آرد، دانه کنجد، نمک، مایه خمیر و شکر را با هم مخلوط کنید.

آب را به اندازه ای اضافه کنید که خمیر به دست بیاید. خمیر را به مدت ۳ دقیقه ورز دهید و به شکل توپ در بیاورید و به روغن زیتون آغشته کنید؛ سپس در یک کاسه تمیز قرار دهید، با حوله بپوشانید و بگذارید یک ساعت بماند تا ۲ برابر شود.

خمیر را به مدت یک دقیقه ورز دهید و به ۱۶ قسمت تقسیم کنید و هر یک را با وردنه باز کنید.

ماهیتابه را گرم کنید، هر بار یک عدد خمیر باز شده را روی آن بگذارید، هر طرف را به مدت یک تا ۲ دقیقه حرارت دهید تا پف کند و لکه های قهوه ای روی آن ظاهر شود.



همچنین مشاهده کنید