دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
مجله ویستا
نان کنجدی
مواد لازم:
آرد: ۴ پیمانه
دانه کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
نمک: ۲ قاشق مرباخوری
شکر: یک چهارم قاشق مرباخوری
خمیرمایه (پودر فوری): ۲ قاشق مرباخوری
آب ولرم: یک و نیم پیمانه
روغن زیتون: ۲ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
آرد، دانه کنجد، نمک، مایه خمیر و شکر را با هم مخلوط کنید.
آب را به اندازه ای اضافه کنید که خمیر به دست بیاید. خمیر را به مدت ۳ دقیقه ورز دهید و به شکل توپ در بیاورید و به روغن زیتون آغشته کنید؛ سپس در یک کاسه تمیز قرار دهید، با حوله بپوشانید و بگذارید یک ساعت بماند تا ۲ برابر شود.
خمیر را به مدت یک دقیقه ورز دهید و به ۱۶ قسمت تقسیم کنید و هر یک را با وردنه باز کنید.
ماهیتابه را گرم کنید، هر بار یک عدد خمیر باز شده را روی آن بگذارید، هر طرف را به مدت یک تا ۲ دقیقه حرارت دهید تا پف کند و لکه های قهوه ای روی آن ظاهر شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست