شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا

سالاد استیک کبابی


سالاد استیک کبابی

چربی های استیک را بگیرید. داخل استیک برش هایی ایجاد کنید و آنها را داخل کیسه پلاستیکی دردار بگذارید.

تعداد: دو نفر

زمان تهیه: ۳۰ دقیقه

زمان خواباندن در مواد: ۳۰ دقیقه

زمان پخت: ۱۷ دقیقه

• مواد لازم

سس گشنیز*

۲۲۵ گرم استیک گوساله

دو عدد فلفل دلمه ای زرد و قرمز

یک عدد بلال

۲ عدد پیازچه خرد شده

روغن گیاهی

دو پیمانه سبزیجات سبز

۴ عدد گوجه‌فرنگی گیلاسی، دونیم شده

• طرز تهیه

۱. سس گشنیز را آماده کنید. نیمی از آن را در کیسه در یخچال قرار دهید.

۲. چربی های استیک را بگیرید. داخل استیک برش هایی ایجاد کنید و آنها را داخل کیسه پلاستیکی دردار بگذارید. بقیه سس گشنیز را روی استیک ها داخل کیسه بریزید و کیسه را ببندید. سپس به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا گوشت مزه‌دار شود.

۳. روی ذرت، فلفل و پیازچه روغن زیتون بریزید.

۴. استیک ها را روی شعله ملایم کباب‌پز به مدت ۱۷ تا ۲۱ دقیقه کباب کنید. بلال را نیز در کنار آن کباب کنید تا کاملا پخته و طلایی شود. استیک را به طور مرتب برگردانید تا یکدست پخته شوند. فلفل های دلمه ای که از وسط نصف کرده اید را نیز ۸ دقیقه کباب کنید.

۵. استیک ها را ۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شودن. سپس آنها را باریک برش دهید. فلفل های دلمه ای را خرد کنید و بلال را نیز حلقه ای برش دهید.

۶. سبزیجات سبز را میان کاسه های سالاد تقسیم کنید. روی آنها برش های استیک را قرار دهید و با گوجه‌فرنگی و سس گشنیز سرو کنید.

• سس گشنیز

مواد لازم

۳ قاشق غذاخوری آب لیموترش

دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده

دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک قاشق غذاخوری آب

دو قاشق چایخوری عسل

یک حبه سیر خرد شده

نصف قاشق چایخوری پودر چیلی

¼ قاشق چایخوری نمک

¼ قاشق چایخوری پودر زیره سبز

• طرز تهیه

۱. همه مواد را در غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید تا کاملا ریز و یکدست شوند.