چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

پودینگ انار


پودینگ انار

برای تهیه این دسر خوشرنگ سعی کنید انار انتخابی شیرین باشد و در صورتی که ترش بود مقدار بیشتری پودر قند اضافه کنید.

برای تهیه این دسر خوشرنگ سعی کنید انار انتخابی شیرین باشد و در صورتی که ترش بود مقدار بیشتری پودر قند اضافه کنید.

مواد اولیه:

نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری

وانیل: یک چهارم قاشق مرباخوری

خامه: ۱۵۰گرم (فرم گرفته شده)

آب انار: ۲ پیمانه

پودر قند: ۳ چهارم پیمانه

شیر: ۲ قاشق غذاخوری

ژلاتین:۲ ورق

پنیر خامه‌ای: ۱۰۰گرم (اختیاری)

طرز تهیه:

۱. ابتدا آب انار را با پودر نشاسته، پودر قند و وانیل مخلوط کنید، شیر را نیز افزوده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم زده تا غلیظ شود.

۲. پنیر خامه‌ای را با خامه فرم گرفته مخلوط کرده و بزنید در حدی که فقط با هم یکدست شوند.

۳. مخلوط خامه را به مواد نشاسته‌ای اضافه کرده و هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.

۴. ورق ژلاتین را در ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده، روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود، سپس به مواد افزوده و سریع هم بزنید. پودینگ آماده شده را با کمی دانه انار مخلوط کرده و در جام یا ظرف دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید.

نکته:

*برای تزیین می‌توانید از یک لایه پودینگ انار و یک لایه پودینگ سفید به صورت لا به لا استفاده کنید.