چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
پودینگ انار
برای تهیه این دسر خوشرنگ سعی کنید انار انتخابی شیرین باشد و در صورتی که ترش بود مقدار بیشتری پودر قند اضافه کنید.
مواد اولیه:
نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
وانیل: یک چهارم قاشق مرباخوری
خامه: ۱۵۰گرم (فرم گرفته شده)
آب انار: ۲ پیمانه
پودر قند: ۳ چهارم پیمانه
شیر: ۲ قاشق غذاخوری
ژلاتین:۲ ورق
پنیر خامهای: ۱۰۰گرم (اختیاری)
طرز تهیه:
۱. ابتدا آب انار را با پودر نشاسته، پودر قند و وانیل مخلوط کنید، شیر را نیز افزوده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم زده تا غلیظ شود.
۲. پنیر خامهای را با خامه فرم گرفته مخلوط کرده و بزنید در حدی که فقط با هم یکدست شوند.
۳. مخلوط خامه را به مواد نشاستهای اضافه کرده و هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.
۴. ورق ژلاتین را در ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده، روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود، سپس به مواد افزوده و سریع هم بزنید. پودینگ آماده شده را با کمی دانه انار مخلوط کرده و در جام یا ظرف دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید.
نکته:
*برای تزیین میتوانید از یک لایه پودینگ انار و یک لایه پودینگ سفید به صورت لا به لا استفاده کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران غزه دولت رافائل گروسی دولت سیزدهم رئیس جمهور رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی محمد اسلامی انتخابات شورای نگهبان مجلس
هواشناسی قتل تهران شهرداری تهران بارش باران پلیس حجاب آموزش و پرورش سیل فضای مجازی شهرداری سلامت
خودرو حقوق بازنشستگان مسکن مالیات قیمت طلا سایپا ایران خودرو قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو بانک مرکزی قیمت
رضا رویگری نمایشگاه کتاب تلویزیون تئاتر دفاع مقدس سریال سینمای ایران سینما موسیقی کتاب
اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
اسرائیل جنگ غزه فلسطین رفح حماس آمریکا روسیه چین حمله به رفح رژیم صهیونیستی ترکیه نوار غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا ذوب آهن نساجی لیگ برتر فوتبال ایران بازی لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام
اپل هوش مصنوعی سامسونگ آیفون گوگل ناسا مایکروسافت باتری فضاپیما
سازمان غذا و دارو خواب مواد غذایی کمردرد بیماران خاص بیمه زیبایی کاهش وزن دندانپزشکی