سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

برنج یونانی


برنج یونانی

● مواد لازم:
▪ روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
▪ پیاز خرد شده: یک عدد کوچک
▪ سیر له شده: ۲حبه
▪ اسفناج خرد شده: یک دسته
▪ برنج: یک پیمانه
▪ آب مرغ یا آب: ۲ و نیم پیمانه
▪ جعفری خرد شده: یک چهارم …

مواد لازم:

روغن زیتون:

یک قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده:

یک عدد کوچک

سیر له شده:

۲حبه

اسفناج خرد شده:

یک دسته

برنج:

یک پیمانه

آب مرغ یا آب:

۲ و نیم پیمانه

جعفری خرد شده:

یک چهارم پیمانه

شوید خرد شده:

یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل:

به میزان کافی

آب و پوست لیمو:

یک عدد

پنیر فتا خرد شده (به دلخواه):

یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

مقداری روغن در ماهیتابه ای بریزید و داغ کنید، پیاز را اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شود.

سیر را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دادن را ادامه دهید و اسفناج را اضافه کنید و بپزید تا نرم شود.

در این مرحله برنج خیس شده را بدون آب به مواد اضافه کنید. آب مرغ، جعفری، شوید، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و به جوش بیاورید.

حرارت را کم کنید، روی آن را بپوشانید تا برنج بپزد.

مقداری آب لیمو و پوست لیمو به برنج اضافه کنید و با پنیر فتا تزئین و سرو کنید.

ارزش غذایی هر ۳۰ گرم اسفناج

کالری:

۷

چربی کلی:

۰.۱ گرم

سدیم:

۲۴میلی گرم

کربوهیدرات کلی:

۱.۱گرم

فیبر غذایی:

۰.۷ گرم

پروتئین:

۰.۹ گرم

آهن:

۵ درصد

کلسیم:

۳ درصد

ویتامین آ:

۵۶درصد

ویتامین سی: ۱۴درصد