یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

«رنگینک» درست کنیم


«رنگینک» درست کنیم

● مواد لازم:
▪ آرد گندم: یک کیلو گرم،
▪ روغن: ۵۰۰ گرم،
▪ خاکه قند: ۲۵۰ گرم،
▪ خرمای سیاه نرم: یک کیلوگرم،
▪ مغز گردو: ۲۵۰ گرم،
▪ دارچین نرم شده: ۲ قاشق سوپ خوری،
▪ هل نرم شده: یک قاشق مرباخوری،
▪ …

مواد لازم:

آرد گندم:

یک کیلو گرم،

روغن:

۵۰۰ گرم،

خاکه قند:

۲۵۰ گرم،

خرمای سیاه نرم:

یک کیلوگرم،

مغز گردو:

۲۵۰ گرم،

دارچین نرم شده:

۲ قاشق سوپ خوری،

هل نرم شده:

یک قاشق مرباخوری،

پسته کوبیده شده:

۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

روغن را در ظرفی می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. آرد را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا طلایی رنگ شود.مخلوط را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم تا سرد شود بعد خاکه قند، دارچین و هل کوبیده را به آن می افزاییم و نصف آن را در سینی مسطحی می ریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم.هسته خرماها را جدا می کنیم و داخل هر کدام تکه ای از مغز گردو می گذاریم و آن ها را در سینی روی مخلوط آرد می چینیم و با بقیه آرد روی خرماها را می پوشانیم. سپس با خاکه قند، دارچین و پودر پسته روی آن را می پوشانیم و با کارد به شکل لوزی برش می زنیم.