پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مصرف گوشت قرمز و افزایش خطر ابتلا به دیابت بارداری
پژوهش محققان دانشگاه آدلاید استرالیا نشان میدهد مصرف گوشت قرمز با افزایش خطر ابتلا به دیابت بارداری مرتبط است.
آخرین پژوهشهای بینالمللی نشان میدهد زنانی که گوشت قرمز یا گوشتهای فرآوری شده را به میزان زیاد مصرف میکنند، در خطر قابل توجهی برای ابتلا به دیابت بارداری قرار دارند؛ این خطر هم برای زنان باردار و هم برای زنانی که قصد باردار شدن دارند، وجود دارد.
خبر خوب در یافتههای این تحقیق، بیضرر بودن مرغ و ماهی و همچنین مفید بودن سبزیجات و پروتئینهای غیر گوشتی در کاهش خطر دیابت بارداری عنوان شده است؛ برای مثال مصرف کمی بیش از نصف یک وعده از آجیل در روز میتواند به تنهایی این خطر را تا ۴۰ درصد کاهش دهد.
به گفته محققان، گرچه رابطه بسیار محکمی در مصرف گوشت و ابتلا به دیابت وجود دارد، اما هنوز مکانیزم پشت این ماجرا مبهم باقی مانده است.
محققان استرالیایی به زنان باردار و زنانی که قصد باردار شدن دارند، توصیه کردهاند که مصرف سبزیحات پروتئینی، آجیل، ماهی و مرغ را جایگزین مصرف گوشت قرمز بکنند.
یافتههای این پژوهش در مجله «Evidence Based Nursing» منتشر شده است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست