یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

کباب بره (هندی)


کباب بره (هندی)

● مواد لازم:
گوشت ران بره=۲ کیلو و نیم
زنجبیل تازه له شده=۲ قاشق چایخوری
سیر له شده=۲ قاشق چایخوری
پودر کاری=۲ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
دانه های زیره=۲ قاشق چایخوری
دانه …

مواد لازم:

گوشت ران بره=۲ کیلو و نیم

زنجبیل تازه له شده=۲ قاشق چایخوری

سیر له شده=۲ قاشق چایخوری

پودر کاری=۲ قاشق چایخوری

نمک=۱ قاشق چایخوری

دانه های زیره=۲ قاشق چایخوری

دانه فلفل سیاه=۴ عدد

میخک=۳ عدد

پودر فلفل قرمز=۱ قاشق چایخوری

آبلیمو=۳ قاشق غذاخوری

روغن=۱و۴/۱ پیمانه

پیاز=۱ عدد بزرگ پوست گرفته

آب=۲ پیمانه/حدود ۲ لیتر

طرز تهیه:

با یک چاقوی بزرگ چربیها را از گوشت بگیرید تمام اطراف گوشت را با یک چنگال سوراخ کنید.

در کاسه ای زنجبیل،سیر،کاری،نمک،زیره،میخک و فلفل را با هم مخلوط کنید.آبلیمو را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید. سپس آن را با قاشق روی گوشت ریخته و داخل گوشت ماساژ دهید.

روغن را در ماهیتابه ای گرم کرده،گوشت را به آن افزوده و پیاز را کنار گوشت قرار دهید.

آب کافی به آن افزوده تا گوشت را بپوشاند و با حرارت ملایم به مدت ۲ و نیم تا ۳ ساعت بپزد.گاهگاهی آن را برگردانید.

(اگر پس از مدتی آب بخار شد و گوشت هنوز نرم نشده،مقدار دیگری آب به آن بیافزایید). وقتی آب کاملا بخار شد کباب را برگردانید تا تمام اطراف آن قهوه ای شود.

کباب را از ماهیتابه خارج کرده و به ظرف صرف منتقل کنید. کباب را تکه تکه کره یا به صورت درسته سر میز ببرید.

فریال