چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
باکتریها و غذاها
بستری گرم و غذایی برای خوردن به باکتریها بدهید، آنها به فوریت تکثیرشدن را آغاز خواهند کرد.
هنگامی که غذا پخته میشود و بیش از ۲ ساعت به حال خود در درجه حرارت اتاق رها شود، باکتریهای میتوانند به سرعت درون آن تکثیر پیدا کنند.
مهم است که این مسئله را به یاد داشته باشید، زیرا اغلب این باکتریها بویی تولید نمیکنند یا رنگ غذا را تغییر نمیدهند.
گرچه منجمد کردن غذا باکتریها را نابود نمیکند، اما سرعت رشد آنها را کند میکند.
هنگامی که غذا از حالت منجمد خارج میشود، دوباره به محلی عالی برای تکثیر غذا بدل میشود.
گذاشتن غذا در یخچال هم تا حدی رشد باکتری را کند میکند.برای دورنگهداشتن باکتریها از شریکشدن با شما در غذایتان، غذا را کاملا بپزید تا باکتریها در این روند کشته شوند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سیزدهم روز دختر دولت رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رافائل گروسی مجلس شورای اسلامی انتخابات رهبر انقلاب حجاب انتخابات مجلس
قتل تهران هواشناسی شهرداری تهران پلیس وزارت بهداشت بارش باران آموزش و پرورش سیل سلامت شهرداری سازمان هواشناسی
گاز نمایشگاه نفت قیمت طلا خودرو حقوق بازنشستگان مالیات مسکن قیمت خودرو قیمت دلار ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب فضای مجازی نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون محمدمهدی اسماعیلی کتاب سینمای ایران دفاع مقدس سریال تئاتر موسیقی سینما
اینوتکس دانشجویان دانش بنیان
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه رفح حماس آمریکا روسیه چین حمله به رفح نوار غزه
استقلال فوتبال پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا دورتموند لیگ برتر ذوب آهن بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران نساجی لیگ برتر فوتبال ایران
تبلیغات اپل عیسی زارع پور اینترنت گوگل سامسونگ ناسا نوآوری آب مایکروسافت پارک فناوری پردیس
سرطان آسم قلب کبد چرب کمردرد ناباروری اعتیاد بیماران خاص بیمه سبزیجات