جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه مربا آلو
مواد لازم :
آلوی زرد رنگ : ۲ کیلو
شکر : ۲- ۱.۵ کیلو
طرز تهیه :
آلوها را پس از شستن برای مدت کمی در آب جوش بریزید تا پوست آنها به راحتی گرفته شود.
پوست آنها را با دقت بگیرید.
در قابلمه تقریباً بزرگی مقداری شکر بریزید و آلوها را لابه لای شکر قرار دهید.
قابلمه را یک شب تا صبح در یخچال نگهدارید تا آب بیندازند.
بعد از این مدت ، قابلمه را روی حرارت یکنواخت و ملایم اجاق قرار دهید تا آلوها بپزند و شربت آن قوام بیاید.
در صورتی که آلوی شما کم آب بود، می توانید ابتدا یک لیوان آب به آن اضافه کنید تا مربای شما زیاد کم آب نباشد، ولی اگر در حین پخت ، آب مربا زیاد بود، آلوها را پس از پختن با کفگیر از شربت خارج کنید و شربت را روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود و سپس آلوها را به آن بیفزایید تا له نشوند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست